Over de jaren heen heb ik veel vrij werk gedaan. In begin veel beauty en Fashion en nu steeds meer richting de Kids.

Ik zoek hier met enige regelmaat modellen voor.

Wil jij model staan hiervoor, of jouw kindje, weet dan dat er een aantal regels zijn. Er word sowieso met een contract gewerkt. Jij blijft altijd het portret recht houden overigens. Alleen ik moet toestemming hebben mijn werk voor fotowedstrijden, exposities en publicaties te mogen gebruiken. Ik doe mijn best jou hiervan op de hoogte te stellen indien er een toezegging tot publicatie of aanvraag tot expositie is. Fotowedstrijden zijn altijd alleen in naam en zelden iets anders te winnen dan de eer.

Onderstaand vind je mijn portfolio van mijn vrij werk over de jaren heen.

Bij publicaties vind je mijn publicaties over de jaren heen. Van mijn portret, naar fashion en beauty naar newborn en kids.

Je kan mij ook inhuren voor vrij werk (carte blanc) of met een eigen concept. Stuur mij een appje voor info, maar reken op gemiddeld €50 per uur, shooten of bewerking, en gemiddeld met een vrij werk poject zeker wel 4 uur bezig minimaal. Ligt aan de grootte van het project. Sommige vrij werk projecten zijn omgezet naar standaard sessie opties, dus kijk daar eventueel eerst even.

Wat zoek ik momenteel voor mijn vrij werk? (Updated 15-2-2020)

Fashion designers voor baby’s en kinderen

Stylistsn voor mijn style fotografie

Haar stylisten voor kinderen

Borstvoeding gevende mama’s (let op dit gaat ook om bedekt naakt, pure, foto’s.

Pas jij bij 1 van deze onderdelen, klik dan HIER om naar mijn aanmeld formulier te gaan. Let op, je krijgt alleen bericht als ik een samenwerking zie zitten. Ik krijg dagelijks veel aanvragen hiervoor namelijk.

Vrij werk: (under construction)