Vintage boy mini sessie

Zaterdag 18 april in de ochtend heb ik speciaal voor vele vaste klanten en nieuwe klanten voor Jongens (maar ook voor meisjes) een prachtige Fine Art sessie besloten te doen. De foto van mijn zoontje in zijn vintage outfit vinden zoveel mensen gaaf, dat ik besloten heb om deze outfits ook voor grote jongens aan te schaffen en een mini sessie dag te gaan doen.

Voor wie?
Voor baby’s vanaf dat ze kunnen zitten. Tot kinderen van 14 jaar.

Outfits: ik heb prachtige vintage shirts (zelfde shirt als Aryen aan heeft op de voorbeeld foto’s) besteld voor deze sessie. En heb vele bretels in mijn collectie. Ook het flathat petje passen de maten 1 jaar tot 14 jaar. Voor de meiden van 4 tot 14 jaar.
Er dient zelf voor een broekje gezorgd te worden. Dit kan een gewoon donker spijkerbroeken zijn. Mooiste is beige of bruin (spijker)broekje. Deze is ook prachtig voor dagelijks gebruik en zonde als ik die in alle maten moet aanschaffen. Verder hebben we de gebreide doek ook voor gebruik en een prachtige schilders trap.

Vintage boy mini de luxe sessie €99,-
Inclusief:
– 30 minuten shooten wij jouw kindje of jou in deze prachtige setting met de outfit die je ziet op de foto, of een outfit van jezelf indien je dat liever heb
– een luxe opbergdoos met 10 prachtige foto’s in 10×15 cm EN een USB stick met alle digitale foto’s (25 tot 50) van deze sessie

Vingate boy mini budget €50,-
Inclusief:
– 30 minuten shooten wij jouw kindje of jou in deze prachtige setting met de outfit die je ziet op de foto, of een outfit van jezelf indien je dat liever heb
– 10 digitale foto’s in hoge resolutie door mij gekozen bewerkt op prachtige manier zoals voorbeeld foto’s zijn.

Voorbeelden van mijn zoontje zijn sessie.

Let op: ik heb maar 4 plekjes voor deze mini sessie!
Bij het boeken van jouw sessie is er een aanbetaling van €25,- van toepassing om jouw reservering vast te zetten.

je boekt jouw sessie via Onderstaand formulier.

Liefs Gertrude

Extra outfit is €20,- (tenzij je al voor extra kindje gekozen heb
indien je door verwezen ben of vaste klant ben krijg je voorrang op de mogelijke opties. Indien je door verwezen bent, krijgt zij ook een leuke attentie van ons.
Deze word pas gerekend als we een datum hebben afgesproken. en krijg je een betaal verzoekje via je telefoon. De rest van pakket betaal je tijdens jouw sessie aan eind van de sessie ook met betaalverzoekje.
Deze 3 maanden is tot 3 maanden na de sessie. Dit gaat over de ruwe onbewerkte digitale bestanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× App me met je vragen via hier
%d bloggers liken dit: