Vakantie Actie!

Lieve vrienden. Ik heb officieel nog een weekje vakantie, maar zoals gewoonlijk sta ik weer te springen om te fotograferen!

Ik heb een gave actie! 50% korting op alle pakketten Zwangerschap studio, baby studio, kids studio, Newborn studio. Op al deze pakketten krijg je 50% korting voor jouw sessie als je hem volgende week doet. Dit kan op maandag 5 augustus Tot vrijdag 9 augustus. Reservering dient wel binnen te zijn voor zondag 4 augustus. Voor deze actie gebruik je het normale onderstaande formulier met de kortingscode VAKANTIE19

Daarnaast heb ik een actie voor heel 2019. Boek jij een sessie bij mij voor een datum in 2019 en je boek je die voor 9 augustus? Dan krijg je maar liefst 35% korting op het pakket. Met de code AUGUSTUS19

Voor de volgende prijsopgaves (klik op gewenste soort sessie voor alle normale prijzen, reken zelf de korting. Let op, korting geld NIEt voor de zaterdag toelage!)

Let op: voor alle acties geld dat de korting niet toe te passen is op de zaterdag toeslag!

Combinatie van meerdere pakketten mogelijk. Alleen pakket 4tm6 kunnen als enkele keuze gekozen worden bij Cake Smashes! Indien fout aangegeven tijdens reserveren , word dit aangegeven bij vastzetten datum, maar gelieve even op te letten, om ook voor jezelf verassingen te voorkomen!
Ik doe mijn best om 3 maanden van te voren opties te geven. Staat jouw optie er niet meer bij, stuur mij even een whatsappje dan kan ik aangeven of hij ook echt vol is of niet.
indien je door verwezen ben of vaste klant ben krijg je voorrang op de mogelijke opties.
baby graag in maanden, vanaf 1 jaar in jaren tellen.
indien gebruik van een kortingscode kan dit anders zijn en ga je akkoord met de voorwaarden van de kortingcode die aangegeven zijn bij de kortingcode.
Deze 3 maanden is tot 3 maanden na de sessie. Dit gaat over de ruwe onbewerkte digitale bestanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× App me met je vragen via hier
%d bloggers liken dit: