Over Mij

Mijn naam is Gertrude Goené. Een spontane vrouw van 30+. Ik woon samen met mijn man Gerhard en onze prachtige zoon Aryen in een flat in Papendrecht. Hier is ook mijn huisstudio gevestigd.

Vanaf 2006 ben ik begonnen met fotograferen, maar al van jongst af aan maakte ik mooie foto’s van dieren en mijn vriendinnen met een wegwerpcamera. Na deze periode is mijn liefde voor fotografie alleen maar gegroeid.

In 2006 werd er Hodgkin Lymfklierkanker bii me ontdekt. Hierdoor ben ik meer in de dag gaan leven “Carpe Diem”. Tussen de onderzoeken en chemokuren door ben ik de opleiding Media vormgeven gaan volgen aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Ik ben toen gaan doen, waar ik echt van hield “fotograferen”. Ik was creatief bezig, maakte ontwerpen en fotografeerde. Tussen de chemokuren door heb ik mijn examen opdrachten gemaakt. Ik fotografeerde vriendinnen en wanneer ik even rust moest nemen onderzocht ik wat ik kon verbeteren aan mijn foto’s. Zo heb ik mezelf aangeleerd om te fotograferen.

Wie ben ik?
Ik ben een enthousiaste vrouw en dit zie je ook aan me. Ik blijf vooral mezelf. Een vrouw die met liefde fotografeerd, maar ook een moeder. Dit moedergevoel zul je ook terug zien in het fotograferen. Jullie wondertje kun je aan mij toevertrouwen.

Baby Love Newborn Art
Baby Love Newborn Art is geen bedrijf, maar ik ben zelf Baby love newborn art. Als je een fotosessie bij mij boekt, boek je mij en niet mijn bedrijf. Je boekt geen product, maar mijn kennis en ervaring. Ik ben profecioneel tijdens mijn werk, maar niet zakelijk. Ik wil vooral dat je, je welkom voelt tijdens de fotosessies

Helaas heb ik aan de Hodgkin Lymfklierkanker periode een aantal chronische aandoeningen overgehouden. Hierdoor moet ik gedoseerd werken. Na jaren vechten heb ik wel de balans weer terug gevonden.

Wat bied ik?
Met veel liefde wil ik jullie graag helpen bij het vastleggen van een bijzonder moment in jullie leven. Je zult aan mijn werk terug zien dat ik er veel tijd en geld in heb geïnvesteerd. Ik ben dagen en nachten bezig geweest om te kunnen fotograferen. Dat heb ik vooral geleerd door te kijken naar mijn idolen. Ik heb veel geïnvesteerd in de apparatuur die ik gebruik in mijn studio. De kleding en haarbanden die ik gebruik tijdens de fotosessie worden ook door mezelf ontworpen. Inmiddels heb ik al meer dan 10 jaar ervaring als beroepsfotograaf. Wat ik aanbied is mezelf, mijn ervaring, persoonlijkheid, kennis en creativiteit. Mijn opleiding tot Media Vormgeefster helpt mij om ART te maken van mijn foto’s. Je kunt van mij verwachten dat je dit terug zal zien in de foto’s. Voorbeelden van mijn werk kun je terug vinden op mijn website en facebook pagina.

Diana, Gerhard en Aryen
Naast mezelf is het mogelijk dat sommige klanten ook mijn man Gerhard ontmoeten. Gerhard is hobby fotograaf. Hij is gek op kinderen en komt altijd graag even in de huisstudio meekijken. Hij smelt dan weg bij het zien van jullie kleine wondertjes.
Ons zoontje is altijd bij me tijdens de foto sessies. Hij is een lieve peuter die mama graag helpt. Hij kan heerlijk kletsen (dat heeft hij denk ik van mij haha) en is heel sociaal, net als mij. Op de woensdag is mijn vriendin Diana ook aanwezig in de studio. Sommige sessies doet ze zelfstandig. Ze is door mij opgeleid en heeft hier nu voldoende ervaring in, dat ik hier ook garant voor wil staan. Ik heb Diana leren kennen toen ze taarten voor me bakte voor mijn “cake smash” fotoshoots. De klik was er gelijk en na dat ik bevallen was van Aryen werd ze de oppas van mijn zoontje. In de tussen tijd is ze een hechte vriendin van mij geworden. Ze is ook mijn babyfluisteraar tijdens de newborn sessies. Sinds 2018 gaf ze aan ook graag het fotografie gedeelte te willen leren. Onder mijn begeleiding heeft ze dit geleerd. Als vaste baan werkt ze in de publieke dienstverlening en op de woensdag komt ze me helpen in de fotostudio.

Huisstudio
Zoals ik hier boven ook beschreef werk ik vanuit huis. Dit is voor mij de fijnste manier om te werken. Ik woon in een gelijkvloerse flat in Papendrecht. Mijn flat kun je bereiken met een lift, je hoeft hiervoor niet de trap op. Mijn studio bevind zich in de woonkamer van 30m2. Deze is zeer efficiënt ingericht en hier zijn ook mijn spullen aanwezig. Hier hangen ook mijn zelfgemaakte kleding en haarbanden. Mijn studio is alleen niet geschikt voor mensen met een flinke allergie voor katten. Wij hebben drie prachtige katers rond lopen in de flat die buiten de fotosessie om rondlopen in de woonkamer waar de studio zich bevind. Tijdens de sessies zitten de katten apart in een kamer, zodat ze niet bij de fotostudio kunnen komen. Dit is een ruime kamer waar ze normaal slapen. Als we dit niet doen kunnen ze de sessie verstoren, we hebben namelijk katten die het leuk vinden om op de foto te gaan.

Kijk gerust rond op mijn site. Voor informatie of vragen mag je me gerust mailen.

Veel liefs,
Gertrude (en Gerhard, Diana en Aryen)

× App me met je vragen via hier
%d bloggers like this: