Oudere newborn sessie


Update 8-4-2020!
Gezien de huidige situatie met Covid-19 en de Corona Crisis, zijn wij genoodzaakt onze sessies anders te doen. Voor een huidige versie van onze newborn sessies klik op onderstaande optie(s). Op dit moment is alleen de optie Newborn sessie of Afstand mogelijk. Lees aller hierover door op onderstaande link te klikken:

NEWBORN SESSIE OP AFSTAND


Wat betekend oudere newborn sessie?
Een oudere newborn sessie is een newborn sessie voor baby’s van 5 tot 12 weken oud.

Er zitten wat andere regels en dergelijke aan, omdat deze baby’s anders reageren dan de hele jonge newborns. Het is handig dat er naast de Mama eigenlijk weinig andere mensen bij zijn, liefst alleen de mama. Oudere broers/zussen is echt een no-go hiermee. Mama met de newborn kan wel evt, maar het gaat vooral om de baby zelf. Omdat het veel tijd kost deze baby’s in slaap te krijgen en ze zijn zo weer wakker.
Daarnaast is het handig zo te plannen dat ze hun voeding vlak na aankomst nodig hebben. Dan indien de baby wakker is, zullen we een aantal foto’s maken van de baby wakker. Zodra we het idee hebben dat de baby moe word, op deze leeftijd meestal met wat gehuil. Dan laten we mama de baby in slaap te vallen, en dan gaan we met veel rust en voorzichtigheid foto’s maken dat ze slaapt. Sowieso 1 setting die we door begin van de sessie heen zullen kiesen en beslissen. En indien de baby echt graag slaapt zullen we ook nog een 2e setting doen die we wel klaar zetten vast. Je krijgt dus veel verschillende foto’s zowel wakker als slapend met jouw baby.

Wat kost Oudere Newborn Sessie?
Je kan een oudere newborn sessie alleen doen met een Newborn Uitgebreid pakket. Voor pakket opties en prijzen klik dan HIER.

Hieronder vind je een aantal foto’s van newborns die tussen de 5 en 12 weken zijn. Zowel wakker als slapend. Wat je onder andere in 1 sessie kan verwachten. Deze baby was 10 weken en zeer ontregeld in het begin. De meest uitdagende baby die ik heb gehad voor een newborn sessie.

Waarom zou je kiezen voor deze sessie ipv een gewone Baby sessie die 4x goedkoper is?
Een gewone baby sessie neem ik 45 minuten de tijd voor jouw baby. Dit is voor wakkere fotos voldoende, mits ze hun dag hebben. Maar voor slapende fotos niet. Als je van die prachtige fotos wil van jouw baby slapend zoals je met de jonge newborns kent en ziet, dan zal je er tijd in moeten steken. En tijd is geld helaas, maar ik heb dan ook echt alle tijd en rust voor jouw baby. Om op jouw baby zijn tempo te werken. Bij de wakkere fotos is mogelijkheid om zeker 2 verschillende settingen te doen.

Waarom pas een newborn sessie met een baby tussen de 5-12 weken?
Vaak komt het omdat jouw baby of jij moeite heb gehad om te wennen of misschien zelfs wel in ziekenhuis heeft gelegen voor verschillende redenen. Wellicht heb je een keizersnede gehad die niet wilde helen of hechtingen wat niet goed ging. Wellicht was alles zo overweldigend dat je er niet eerder aan gedacht had. Door al deze redenen ben ik mij gaan richten op het fotograferen van oudere newborns. Om deze optie voor die mensen te hebben die helaas aan het kortste eind hadden getrokken en veel pech hebben gehad.
Zelf was ik pas met ruim 6 weken een beetje aan het helen van mijn keizersnede en weet dat die eerste weken voorbij schieten als een gek.

Wil jij alsnog een prachtige newborn sessie van jouw baby tussen de 5 en 12 weken?
Ga dan naar de pagina Pakket opties Newborn

Ik plan de oudere newborn sessies op bepaalde data, deze vind je bij het reserveer formulier. Ze zijn zeer beperkt. Wil jij een ander moment, kan je even contact met mij opnemen en kunnen we kijken welke andere opties er eventueel zijn. Maar de data op formulier zijn met zekerheid.

Alvorens te reserveren lees de Algemene Voorwaarden

× App me met je vragen via hier
%d bloggers liken dit: