Oudere newborn sessie

Wat betekend oudere newborn sessie?
Een oudere newborn sessie is een newborn sessie voor baby’s van 5 tot 12 weken oud.

Er zitten wat andere regels en dergelijke aan, omdat deze baby’s anders reageren dan de hele jonge newborns. Het is handig dat er naast de Mama eigenlijk weinig andere mensen bij zijn, liefst alleen de mama. Oudere broers/zussen is echt een no-go hiermee. Mama met de newborn kan wel evt, maar het gaat vooral om de baby zelf. Omdat het veel tijd kost deze baby’s in slaap te krijgen en ze zijn zo weer wakker.
Daarnaast is het handig zo te plannen dat ze hun voeding vlak na aankomst nodig hebben. Dan indien de baby wakker is, zullen we een aantal foto’s maken van de baby wakker. Zodra we het idee hebben dat de baby moe word, op deze leeftijd meestal met wat gehuil. Dan laten we mama de baby in slaap te vallen, en dan gaan we met veel rust en voorzichtigheid foto’s maken dat ze slaapt. Sowieso 1 setting die we door begin van de sessie heen zullen kiesen en beslissen. En indien de baby echt graag slaapt zullen we ook nog een 2e setting doen die we wel klaar zetten vast. Je krijgt dus veel verschillende foto’s zowel wakker als slapend met jouw baby.

Wat kost Oudere Newborn Sessie?
De investering die jij doet voor deze prachtige foto’s is €200,-

Dit is inclusief alle digitale foto’s in hoge resolutie zoals je op de site ziet en gewend ben.

Hieronder vind je een aantal foto’s van newborns die tussen de 5 en 12 weken zijn. Zowel wakker als slapend. Wat je onderandere in 1 sessie kan verwachten. Deze baby was 10 weken en zeer ontregeld in het begin. De meest uitdagende baby die ik heb gehad voor een newborn sessie. (Scroll door voor reserveren)

Waarom zou je kiezen voor deze sessie ipv een gewone Baby sessie die 4x goedkoper is?
Een gewone baby sessie neem ik 45 minuten de tijd voor jouw baby. Dit is voor wakkere fotos voldoende, mits ze hun dag hebben. Maar voor slapende fotos niet. Als je van die prachtige fotos wil van jouw baby slapend zoals je met de jonge newborns kent en ziet, dan zal je er tijd in moeten steken. En tijd is geld helaas, maar ik heb dan ook echt alle tijd en rust voor jouw baby. Om op jouw baby zijn tempo te werken. Bij de wakkere fotos is mogelijkheid om zeker 2 verschillende settingen te doen.

We doen sowieso:
1 setting in de licht bruine mand
1 setting met de ton
2 verschillende kleuren op de beanbag (effen achtergrond)

Waarom pas een newborn sessie met een baby tussen de 5-12 weken?
Vaak komt het omdat jouw baby of jij moeite heb gehad om te wennen of misschien zelfs wel in ziekenhuis heeft gelegen voor verschillende redenen. Wellicht heb je een keizersnede gehad die niet wilde helen of hechtingen wat niet goed ging. Wellicht was alles zo overweldigend dat je er niet eerder aan gedacht had. Door al deze redenen ben ik mij gaan richten op het fotograferen van oudere newborns. Om deze optie voor die mensen te hebben die helaas aan het kortste eind hadden getrokken en veel pech hebben gehad.
Zelf was ik pas met ruim 6 weken een beetje aan het helen van mijn keizersnede en weet dat die eerste weken voorbij schieten als een gek.

Wil jij alsnog een prachtige newborn sessie van jouw baby tussen de 5 en 12 weken?
Vul dan onderstaande formulier in.

Nog even op een rij wat je krijg voor een newborn sessie uitgebreid €200,-

  • 4 uur houd ik vrij voor je
  • 2 settingen wakker
  • 1/2 settingen slapend
  • alle digitale fotos in hoge resolutie via wetransfer.com
  • ik heb alles, ook voor oudere baby’s. Ook een aantal outfitjes. Mutsjes, haarbandjes en kleedjes in overvloed.
  • 12 jaar kennis en ervaring
  • meer dan 200 newborns al in mijn handen gehad
  • mode en trends opleiding gedaan en alle kennis hiervan gebruik ik in mijn sessies.

Ik plan de oudere newborn sessies op bepaalde data, deze vind je bij het reserveer formulier. Ze zijn zeer beperkt. Wil jij een ander mpment, kan je even contact met mij opnemen en kunnen we kijken welke andere opties er eventueel zijn. Maar de data op formulier zijn met zekerheid.

Alvorens te reserveren lees de Algemene Voorwaarden

indien je een meervoud van een pakket wil, geef dit bij aanvullende informatie even aan.
Hier onder zet je je uitgerekende datum of de datum van de geboorte.
Wees gerust, Nee is ook een antwoord en het geeft totaal NIET als je het niet wil. Wij willen niet de eerste personen zijn die jouw baby op het internet zetten. Daarin tegen indien je JA zegt ontvang je de digitale foto’s die wij besluiten te gebruiken voor ons portfolio ontvang je gratis / extra van ons.
vul hier de code in. Indien het een bestelling was via de webshop kan je ook de bestelcode gebruiken.
De aanbetaling zal via een betaallink die je ontvang nadat we een datum besproken hebben. Deze betaallink dien je binnen 7 dagen te betalen als bevestiging van de reservering. Dit bedrag word van het bedrag afgetrokken die je aan het eind van jouw sessie dient te betalen. Dan word het restant betaald, tevens ook via een betaallink.
× App me met je vragen via hier
%d bloggers like this: