Model oproep Newborn

Voor Dinsdag 21 en donderdag 23 januari om 15:30 uur zoek ik newborn modelletjes. Is jouw baby op die data 8 dagen tot 10 weken oud? Dan mag je jouw kindje geven via pnderstaand formulier om model te zijn. Dit is omdat ik nieuwe producten heb, en mij verder wil specialeren in newborn fotografie met baby’s ouder dan 6 weken.

Wil jij niet dat jouw kindje online komt, maar wil je wel gebruik maken van 1 van deze plekjes voor een newborn sessie? Hier vind je mijn prijslijst en kan je direct reserveren, geef dan bij aanvullende informatie dan op dat je graag 1 van deze dagen (of een andere optie die aangegeven staat) zou willen.

Is jouw kindje nog niet geboren maar zou je ook wel willen dat jouw kindje model is, of zou je op de hoogte willen blijven van mijn acties en mijn werk? Met je dan via HIER aan voor mijn blog updates.

Let op: de sessie kan 3/4 uur duren. Houd hier rekening mee (dus voornamelijk voor oudere kinderen dat die niet van school gehaald hoeven te worden, het is ook beter als er geen oudere kinderen bij zijn)
Voorwaarden: fotos moeten gebruikt mogen worden voor portfolio. Als bedankje voor je tijd ontvang je de digitale bestanden (zonder logo) die ik besluit te gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× App me met je vragen via hier
%d bloggers like this: