Vragenlijst newborn

Hoi,

Wij hebben binnen 1 a 2 weken een newborn Art sessie gepland staan. Voor deze sessie hebben wij nog een aantal dingen wat ons kan helpen beter ons werk te doen en onze sessie beter te laten verlopen. Daarvoor hebben wij een vragenlijst gemaakt en zouden deze graag uiterlijk 24 uur voor jouw geplande sessie ontvangen. Het handigst is om dit even op je gemak te doen, maar wacht niet te lang.

Indien er settingen zijn die je gezien dat je die gaaf vind, stuur die gerust even naar ons toe via whatsapp 0644302058 of Facebook Messenger. Dit is vooral een indicatie van wat je mooi vind, wij proberen elke setting uniek te houden.

Liefs Gertrude en Diana

je kiest 2 kleur schema's uit. hier zal ik spullen eventueel klaar leggen of meenemen.
Je mag uiteraard meerdere opties aangeven indien je van alles wat een beetje wil.
Uiteraard maakt het niet uit of hij hem veel neemt of niet. Indien hij er 1 heeft, gelieve deze mee te nemen naar de sessie.
Geef hier aan als je iets persoonlijks in jouw sessie wil verwerken. voorbeelden: knuffeltje van dierbare gehad of in zijn kamertje, geboorte kaartje, zijn of haar naam,
Denk bijvoorbeeld aan dat je politie of brandweer ben / werkt. Of fotografe, piloot, enzovoorts. Wij hebben een aantal attributen wat wij kunnen gebruiken, maar je kan zelf dan ook iets meenemen ervoor evt.
Hier kan je je verhaal evt nog kwijt extra en voor aanvullende informatie van sommige vragen.
× App me met je vragen via hier
%d bloggers liken dit: