Uitgebreide informatie

Hoi,

leuk dat je op onze site kijk. Hier leg ik zo duidelijk mogelijk uit hoe een newborn sessie in zijn gang gaat.


Update 8-4-2020!
Gezien de huidige situatie met Covid-19 en de Corona Crisis, zijn wij genoodzaakt onze sessies anders te doen. Voor een huidige versie van onze newborn sessies klik op onderstaande optie(s). Op dit moment is alleen de optie Newborn sessie of Afstand mogelijk. Lees aller hierover door op onderstaande link te klikken:

NEWBORN SESSIE OP AFSTAND


Je plant vooraf een sessie bij ons. Ook zullen we dan vragen wat je achtergrond keuzes zijn of kleur keuzen zijn.

Wij zorg dan dat er spullen klaar liggen om te gebruiken die passen bij je kleur of achtergrond keuzes. Meestal maken we al een aantal opties klaar waarvan we denken dat je leuk zal vinden. De meer je ons vrij laat binnen bepaalde kleuren, de unieker jouw foto’s zullen zijn!

Zodra we alle settingen klaar gelegd hebben, mag je je baby uitkleden tot de pamper. Indien het toevallig de baby zijn drinktijd is, mag je dat geven, meestal nadat  de baby is ingebakerd. Hier beginnen we altijd mee, met in bakeren.

Dan nemen we als we echt begonnen ben en de baby dus in een mandje ligt (begin ik bijna altijd mee), dan maken we altijd eerst even wat foto’s snel. Daarna gaan we alles uit de kast halen om jouw baby in slaap te krijgen. Is de baby compleet wakker en vertoont je baby totaal geen vermoeidheid maar is wel compleet tevreden en rustig, gaan we vaak gewoon verder met fotograferen en poseren.

We hebben altijd tijd in ons schema voor voeden. Dat is meegerekend (met uitzondering van de Newborn Budget sessie). Als je effectief kijk wat we aan tijd aan het fotograferen zijn, is dit heel weinig. De meeste tijd zijn we je baby aan het sussen en in slaap wiegen.

We hopen dat jullie zo een klein beetje een inkijk in de newborn sessie heb.

Liefs Gertrude en Diana

× App me met je vragen via hier
%d bloggers liken dit: