Tips en Tricks newborn

Tips voor jouw newborn sessie:

  • Geef even aan ons door wanneer de voedingstijden zijn. Je hoeft hier niet op aan te passen op de sessie, wij doen die gewoon tussendoor. Wel is een gevoede baby vaak een tevreden baby.
  • Geef een badje net voor jouw sessie thuis, daar worden ze vaak lekker loom van.
  • Zorg dat je extra luiers mee neem.
  • Een lekkere omslagdoek is geen overbodige luxe tijdens de sessie voor de baby.
  • Zorg dat je ook een hydrofiele doek heb voor over de commode met aan en uit kleden.
  • Let erop indien je borstvoeding geen, niet te pikante dingen voor de sessie te eten zelf. De maag en darmpjes van de baby kunnen daarvan overstuur raken en we willen natuurlijk zo’n tevreden mogelijke baby hebben.
  • Indien je al ondervonden heb wat jouw baby lekker vind en lekker bij in slaap sust, schroom niet dat door te geven. Er zijn 100den manieren om een baby in slaap te krijgen, maar het kost tijd om die allemaal te proberen, dus weet je het toevallig al, zeg het, dan gaat de sessie alleen maar sneller.
  • Geef ook door of de baby een speen krijgt of niet.

 

Ik weet dat het veel regels lijken, wat het belangrijkste is, is dat je je niet druk maak, want als ik iets wil weten, vraag ik dat gewoon hoor.

Heb je net een keizersnede gehad? Wij hebben hier een hele lekkere bank en is dat niet fijn hebben we hoge zit stoel. Zorg dan dat je desnoods een hulpje mee heb (papa en oma bijvoorbeeld). Tijdens de sessie regelen wij alles, maar als het gaat om je baby dragen naar onze huisstudio toe en de kleine andere dingetjes, is het misschien fijn.

Ook ben je vrij om met je telefoon zelf wat fotos te maken. Loop hierbij mij alsjeblieft alleen niet in de weg, je betaald tenslotte voor mijn tijd en expertise. Maar het thuisfront op de hoogte houden van wat er gebeurd is natuurlijk altijd leuk. En gezien je toch eventjes op je foto’s moet wachten, zijn een paar foto’s op je telefoon natuurlijk niet ongewenst ;).

NIEUW: Heb jij een uitgebreid Newborn Pakket? Dan ontvang je nog voor je weg gaat via Whatsapp of Messenger 10 digitale foto’s die door de fotografe gekozen worden direct uit de camera toegestuurd.

We hopen je zo voldoende informatie te hebben gegeven voor jouw sessie en hopen je snel te zien.

Liefs Gertrude

× App me met je vragen via hier
%d bloggers liken dit: