Investering newborn

Mijn huisstudio bevind zich in Papendrecht. Foto’s van mijn knusse huisstudio vind je HIER

 
Wij doen onze best jouw baby in slaap te krijgen voor de foto’s. Soms wil een kindje echt niet slapen. Dit is voor ons als fotografen GEEN probleem. we kunnen ook werken met een wakkere baby.
 
Ik shoot newborns vanaf 1 week oud tot maximaal een weekje of 12. Beste tijd is tussen de 2 en 4 weken, maar van 1 tot 2 is zeker ook mogelijk en 5 tot 12 ook. Voor uitgebreide info hier over klik HIER. Vanaf 5 weken kan je alleen nog gaan voor de newborn uitgebreid ivm de tijd die we nodig hebben een oudere baby in slaap te krijgen. 
 
Ben je nog niet bevallen?
Dat is geen probleem. Het is juist beter, omdat je dan meer kans op zekerheid op een plekje heb. Ik plan per week waarin je ben uitgerekend maximaal 3 sessies. Ik heb uiteindelijk plek voor 5, maar omdat je niet weet wanneer je zal bevallen, wil ik zeker zijn dat ik plek voor jou heb, en hiermee houd ik ook plek vrij voor last minute klanten soms. Je boekt gewoon via onderstaande formulier jouw sessie. Dan zet ik jouw gekozen pakket en informatie in mijn agenda op jouw uitgerekende datum (of van geplande keizersnede of maximale datum dat ze jou laten lopen zwanger). Na de aanbetaling ben je verzekerd van een plekje en hoef je alleen nog maar een Whatsappje te sturen als je kindje bevallen is, en dan gaan we plannen. Zo simpel en toch zo fijn de zekerheid. 
 
Let op: de pakketten zijn ZONDER digitale foto’s! Je kiest ook nog apart een pakket voor foto’s. De pakket opties vind je onder de shoot pakketten. 
 
 
Pakket Newborn basis  €100,-
 • 2 uur word vrij gehouden voor jou. Dit is inclusief aankomst en vertrek. Voeding kan tussendoor, maar gaat ten koste van de tijd. Probeer dit zo te plannen dat je net voordat je aankomt de voeding gedaan heb.
 • 2 verschillende dingen/ settingen worden gedaan. Let op, gezinsfoto’s zijn geen optie hierbij. Wel een enkele foto met grote broer of zus erbij, maar wel met baby in mandje oid en de grote broer/zus erbij zittend. 
 • Mijn ervaring
 • mijn kennis van kleur en compositie
 • al mijn spulletjes die nodig zijn
 • 12 jaar ervaring als beroepsfotografe
 

Pakket Newborn Uitgebreid €200

 • 4 uur word vrij gehouden voor jou. Dit is inclusief aankomst en vertrek en eventuele (2x)voeding vooraf of tussendoor
 • We werken meestal met zijn tweeën, waardoor jij (en jouw man), gewoon lekker onder genot van een kopje koffie of thee lekker kunnen kijken hoe wij de kleine kunstwerkjes maken van jouw newborn. Is er een grote broer of zus, dan zullen wij door de sessie heen vragen of hij of zij even wil komen knuffelen met zijn/haar broertje of zusje en daarbij mooie foto’s maken en kunnen ook speciale settingen maken voor met grote broer/zus.
 • Foto’s van gezin of met papa of mama kunnen we zeker doen, maar geef dit vooraf aan de sessie door.
 • 4 verschillende dingen/settingen worden gedaan waardoor je vele verschillende foto’s krijg (let op: dit is uiteraard indien de baby dit toelaat binnen de tijd die vrij gehouden word voor jouw sessie)
 • mijn ervaring
 • mijn kennis van kleur en compositie
 • al mijn spulletjes die nodig zijn
 • 12 jaar ervaring als beroepsfotografe

Foto pakketten worden vooraf gekozen:
Fotopakket 1a €35
5 digitale foto’s perfect bewerkt 

Fotopakket 2a €65
10 digitale foto’s perfect bewerkt

Fotopakket 3a €100
20 digitale foto’s perfect bewerkt 

Fotopakket 4a €25
25 digitale foto’s onbewerkt (alleen cake smash sessies mogelijk)

Fotopakket 5a €50
50 digitale foto’s onbewerkt (alleen cake smash sessies mogelijk) 

Fotopakket 6a €75 
100 digitale foto’s onbewerkt (alleen cake smash sessies!!) 
Ps: meerdere pakketten mogelijk!

Ik kies als fotografe zelf de beste beelden. Dit doe ik voor mijn portfolio ook en daar ben je blijkbaar zeer tevreden over gezien je jouw sessie bij mij wil doen. Je mag aangeven hoe je dit evt verdeeld wil hebben per setting (tijdens de sessie), maar ik kies de beste. Indien ik moeite heb met kiezen van de digitale foto’s zal ik een extra pakketje samenstellen voor je met een leuk prijsje en deze nadat ik de basis keuze bewerkt hebben, jou een berichtje sturen met een print screen van je werk zoals het geworden is (je krijgt ze vaak later die dag ook al gelijk) en dat ik meer gave foto’s gevonden had en of je interesse heb hierin. Deze zijn dan nog wel onbewerkt. Doordat ik de bewerkte mee stuur kan je zien wat voor prachtigs het word!

Ik maak een mooi prijsje dan, omdat ik gelijk kan zien hoeveel tijd ik per foto nodig zal hebben. Heel soms kan ik er weinig extra’s afhalen qua prijs, omdat ik veel tijd nodig heb voor jouw foto’s, maar soms kan ik een super leuk prijsje maken omdat er bijvoorbeeld weinig aan gedaan hoeft te worden. Heerlijk op maat dus. Dat is voor ons beide fijn. Je kan ook zien hoe je foto’s zijn geworden en welke het zijn geworden en dan even beslissen.

Indien je van je extra optie pakket enkele foto’s zie die je wil, omcirkel die even en stuur terug (of geef me de nummers, die zullen in de foto staan) dan maak ik een aangepast pakketje (prijs per foto word dan wel hoger.)

Je kan ook een gratis afspraak maken om jouw foto’s te komen bekijken en evt extra digitale foto’s te bestellen. Let wel op dat ik beperkt plek heb hiervoor.

Waarom perfect bewerkte foto’s ipv onbewerkte foto’s?
Bij Zwanger, Newborn en baby sessies is dit echt nodig! Dit brengt de kwaliteit omhoog naar wat je op mijn pagina vind en waarmee ik publicaties in magazines krijg. Bij kids is er een mogelijkheid dat zonder te doen, maar het brengt met bewerking echt tot hoger niveau.
Bij cake smash is het alleen nodig als je kindje een kras, wallen, eczeem of andere storende elementen op huid of hoofd heeft. Je kan altijd meerdere pakketten kiezen.

Wil jij graag dat wij naar jou thuis komen? Binnen een straal van 30 minuten rijden van Papendrecht komt er €50 bij. Binnen een straal van 60 minuten rijden van Papendrecht komt er €100 bij. Dit is exclusief eventuele parkeerkosten. Deze zijn ook voor jouw rekening. 
 
Je kiest bij de vragenlijst een kleur schema waar vanuit ik settingen bedenk. Gezinsfoto’s vallen als 1 setting. Foto’s met grote broer/zus kunnen vaak binnen een setting gedaan worden tenzij je iets speciaals wil, voor info hierover kan je me altijd berichten.
 
Als bevestiging voor je reservering dien je een aanbetaling van €25 te voldoen. De rest betaal je via een betaalverzoekje aan het einde van jouw sessie. 
 
Heb je vragen of begrijp je iets niet? schroom niet en Whatsapp mij gewoon even. Nummer vind je onderaan de Pagina. 
 
 
 
indien je een meervoud van een pakket wil, geef dit bij aanvullende informatie even aan.
Hier onder zet je je uitgerekende datum of de datum van de geboorte.
Wees gerust, Nee is ook een antwoord en het geeft totaal NIET als je het niet wil. Wij willen niet de eerste personen zijn die jouw baby op het internet zetten. Daarin tegen indien je JA zegt ontvang je de digitale foto’s die wij besluiten te gebruiken voor ons portfolio ontvang je gratis / extra van ons.
vul hier de code in. Indien het een bestelling was via de webshop kan je ook de bestelcode gebruiken.
De aanbetaling zal via een betaallink die je ontvang nadat we een datum besproken hebben. Deze betaallink dien je binnen 7 dagen te betalen als bevestiging van de reservering. Dit bedrag word van het bedrag afgetrokken die je aan het eind van jouw sessie dient te betalen. Dan word het restant betaald, tevens ook via een betaallink.
× App me met je vragen via hier
%d bloggers like this: