Pakket opties Newborn


Update 8-4-2020!
Gezien de huidige situatie met Covid-19 en de Corona Crisis, zijn wij genoodzaakt onze sessies anders te doen. Voor een huidige versie van onze newborn sessies klik op onderstaande optie(s). Op dit moment is alleen de optie Newborn sessie of Afstand mogelijk. Lees aller hierover door op onderstaande link te klikken:

NEWBORN SESSIE OP AFSTAND


Mijn huisstudio bevind zich in Papendrecht. Foto’s van mijn knusse huisstudio vind je HIER

 
Wij doen onze best jouw baby in slaap te krijgen voor de foto’s. Soms wil een kindje echt niet slapen. Dit is voor ons als fotografen GEEN probleem. we kunnen ook werken met een wakkere baby.
 
Ik shoot newborns vanaf 1 week oud tot maximaal een weekje of 12. Beste tijd is tussen de 2 en 4 weken, maar van 1 tot 2 is zeker ook mogelijk en 5 tot 12 ook. Voor uitgebreide info hier over klik HIER. Vanaf 5 weken kan je alleen nog gaan voor de newborn uitgebreid ivm de tijd die we nodig hebben een oudere baby in slaap te krijgen. 
 
Ben je nog niet bevallen?
Dat is geen probleem. Het is juist beter, omdat je dan meer kans op zekerheid op een plekje heb. Ik plan per week waarin je ben uitgerekend maximaal 3 sessies. Ik heb uiteindelijk plek voor 5, maar omdat je niet weet wanneer je zal bevallen, wil ik zeker zijn dat ik plek voor jou heb, en hiermee houd ik ook plek vrij voor last minute klanten soms. Je boekt gewoon via onderstaande formulier jouw sessie. Dan zet ik jouw gekozen pakket en informatie in mijn agenda op jouw uitgerekende datum (of van geplande keizersnede of maximale datum dat ze jou laten lopen zwanger). Na de aanbetaling ben je verzekerd van een plekje en hoef je alleen nog maar een Whatsappje te sturen als je kindje bevallen is, en dan gaan we plannen. Zo simpel en toch zo fijn de zekerheid. 

 

Ik werk tegenwoordig met een prachtig systeem via PicturePresent. Hier zet ik jouw foto’s van jouw sessie in jouw galerie en kan jij jouw foto’s bekijken. Hierdoor heb ik een uitgebreidere assortiment aan opties voor jou. Daarnaast zie je je kant en klare foto’s zoals ze worden daar. Als je digitale foto’s bestel, kan je die ook direct downloaden. Producten zullen enige levertijd hebben. Jouw bestelling gaat automatisch door naar de drukker, en ik hoef hier dus niet tussen te komen eventueel. Dit is dus super fijn!

Hoe boek jij jouw sessie en wat moet je allemaal weten en kiezen?
Je kiest als eerste jouw sessie pakket. Dit is puur de prijs voor jouw sessie. Voor de tijd die ik besteed aan voorbereiding op jouw sessie en de tijd die ik besteed tijdens jouw sessie. Tevens zit hierin verbruik van mijn materiaal, items, outfits en dergelijke. Dit is niet terug te ontvangen indien je niet tevreden ben.

Sessie pakketten

Newborn Mini €50
– 1 uur houd ik vrij voor je
– je ontvangt alle info digitaal via de email als voorbereiding op jouw sessie
– je kiest de kleuren welke ik gebruik, ik kies dan zelf de settingen. Je mag wel kiezen welke style je wil.
– we zullen alleen foto’s ingebakerd doen.

Newborn normaal €65
– 2 uur houd ik vrij voor je
– je ontvangt alle informatie digitaal via jouw email.
– We hebben 1 dag voor jouw sessie nog even contact om alles na te lopen met je en dan kan je eventueel wat voorbeelden wat je mooi vind sturen.
– je kan tijdens jouw sessie rond neuzen tussen mijn spulletjes wat je wil dat we gebruiken. Ik zorg dat er 2 dingen klaar staan, van de rest kan je zelf rond neuzen.
– we shooten ingebakerd en ook met outfitjes en/of naakt, wat gewenst is.

Newborn uitgebreid (ook voor meerlingen) €80
– ik houd 3 uur vrij voor je
– je ontvangt alle informatie en tips digitaal via jouw email adres 
– we zullen samen tussen mijn spulletjes kijken en jouw settingen voor de sessie samenstellen.
– we beginnen ingebakerd en gaan daarna door met outfitjes en of naakt.

 

Standaard zit er bij jouw online galerie
– simpele bewerking (tenzij anders aangegeven!)
– 25 foto’s kant en klaar om te bestellen
– 3 maanden blijft deze galerie online
– beveiligd met login gegevens

Voor extra opties lees de onderstaande tekst en maak je keuze.

Bewerkingsopties

Bij alle sessies
Simpele bewerking  inclusief
Basic bewerking per foto in je galerie €1,-
Uitgebreide bewerking per foto in je galerie €2,50,-

Hieronder vind je de uitgebreide info voor de soorten bewerkingen.

Simpele bewerking
Dit is de basis compositie, belichting en witbalans check. Alle foto’s worden alleen hierop nagelopen. Voorbeeld:

Basis bewerking
Hierbij worden eventuele achtergronden wat bijgewerkt, net alles iets spannender gemaakt. Vooral word dit gebruikt bij baby sessies voor achtergronden door te laten lopen, achtergronden mooie effen te maken. Bij Fine Art om meer licht donker verschil te maken.

Uitgebreide bewerking
Dit is de basis bewerking inclusief de volgende dingen:
– huid glad maken
– oneffenheden huid weggewerkt worden, zoals vlekjes, pukkels, bij newborns rode huiden aangepast.

(In klein lijken er weinig veranderingen, maar voor groot aan de muur zijn het echt een hoop veranderingen!)

Welk pakket moet ik voor mijn sessie kiezen?
Voor Newborns raad ik echt aan de Uitgebreide pakket te kiezen.
Voor Baby’s kan je ook met een Basis pakket doen, maar wil je echt foto’s zoals mijn publicaties zijn, raad ik Uitgebreid pakket te kiezen.
Voor Cake Smash sessies kan je echt wel met de simpele bewerking uit de voeten. Tenzij je een kindje heb die een bult heeft, of andere oneffenheden. Of als je iets speciaals met de achtergrond wil of tekst in je beelden bijvoorbeeld.
Voor Fine Art raad ik aan Basis bewerking of Uitgebreide bewerking. Mijn publicatie foto’s en award foto’s zijn ALTIJD met uitgebreide bewerking. Ik loop alles dan echt na met een fijne kam. Niet altijd is een speciale bewerking nodig, maar ik controleer wel alles tot in de puntjes. Hiermee ontvang je dus altijd Fotografie Award winnende foto’s.
Voor Zwanger raad ik echt uitgebreide bewerking aan. Zodat ik jouw vermoeide gezicht kan verstoppen, en dat ene vetrolletje bijvoorbeeld kan verstoppen.
Bij gezin fotografie ligt het helemaal aan wat je zelf wil wat gedaan word. Simpel kan voldoende zijn, maar kan ook best zijn dat je juist uitgebreide bewerking wil.

Hoeveel digitale foto’s ontvang ik in mijn online Galerie?
Standaard ontvang je 25 foto’s waar je uit kan kiezen om te bestellen.

Wil je dat dit meer is?
Dan kan je hiervoor kiezen tijdens/ aan eind van jouw sessie.
Prijzen zijn:
50 foto’s in jouw galerie is €20,-
100 foto’s in jouw galerie is €35,-

Levertijd Galerie
Als laatste kan je kiezen voor de snelheid van de levering van jouw klant galerie. Dit het enige moment waar ik nog invloed op heb en dus dit kan verkorten voor je.
Normaal: binnen 3 weken.
Snel: binnen 2 weken €10,-
Spoed: binnen 1 week €25,-
Levering producten en digitale foto’s ligt aan de snelheid dat jij jouw producten besteld, en welke items jij besteld. Informatie staat erbij hiervoor.

En wat ontvang ik nu eigenlijk?
Dit alles gaat puur om jouw sessie en het kunnen zien van jouw foto’s. Omdat je foto’s krijgt te zien, via jouw klant site en waar je jouw foto’s kan bestellen, compleet bewerkt en klaar, zitten hier dus extra kosten aan. Maar mijn basis sessie pakket is daardoor ook beter aangepast qua prijs. Nu bouw je dus je eigen sessie op. De totaal prijzen liggen niet veel anders dan normaal.

De besteld jouw foto’s en fotoproducten via jouw klantsite (beveiligd met een wachtwoord die je automatisch in jouw inbox ontvang). 

Wil jij een voorbeeld galerie zien? Klik dan HIER.

Wil je een offerte, omdat je het even niet kan overzien? App me dan even, dan loods ik je er doorheen.

Heb je zelf je berekeningen al gedaan? En wil je gaan boeken?
Gebruik dan onderstaande formulier. Je ontvangt dan van mij uiteraard nog een opsomming van wat je wilt en wat het kost. De betaling gaat heel simpel:
je betaald bij vast zetten van datum (of uitgerekende datum vast zetten) alleen de sessie prijs via een betaal verzoekje.

Aan eind van de sessie betaal je de galerie opties. Het kan zijn dat dit dus niks meer is. Maar kan zijn dat jouw sessie zo lekker liep dat je jouw galerie wil uitbreiden. Daarom word dit aan eind van jouw sessie nog nagelopen. Wel geef je vooraf aan wat je zelf zou willen. Zodat ik ook een indicatie heb waar ik qua foto’s aan moet voldoen. De betaling is dan ook weer via betaal verzoekje.

Bij bestelling foto’s en producten betaal je deze producten. Dit kan via creditkaart, ideal of paypal.

Wil jij graag dat wij naar jou thuis komen? Binnen een straal van 30 minuten rijden van Papendrecht komt er €50 bij. Binnen een straal van 60 minuten rijden van Papendrecht komt er €100 bij. Dit is exclusief eventuele parkeerkosten. Deze zijn ook voor jouw rekening. 
 
Je kiest bij de vragenlijst een kleur schema waar vanuit ik settingen bedenk. Gezinsfoto’s vallen als 1 setting. Foto’s met grote broer/zus kunnen vaak binnen een setting gedaan worden tenzij je iets speciaals wil, voor info hierover kan je me altijd berichten.
 
Als bevestiging voor je reservering dien je een aanbetaling van €25 te voldoen. De rest betaal je via een betaalverzoekje aan het einde van jouw sessie. 
 
Heb je vragen of begrijp je iets niet? schroom niet en Whatsapp mij gewoon even. Nummer vind je onderaan de Pagina. 
 
Aan te raden keuzen voor mijn newborn pakketten
Newborn mini
Sessiepakket                                                                                             €50 
25 foto’s in galerie                                                                                     €0
Uitgebreide bewerking op de 25 foto’s in galerie                        €62,50
met bijvoorbeeld 10 digitale foto’s in hoge resolutie                       €50
Totaal                                                                                                 €162.50
 
Newborn Normaal
Sessie pakket                                                                                            €65
25 Foto’s in galerie                                                                                    €0
Uitgebreide bewerking op de 25 foto’s in galerie                        €62,50
met bijvoorbeeld 20 digitale foto’s in hoge resolutie                     €100
Totaal                                                                                                 €227,50
 
Newborn Uitgebreid
Sessie pakket                                                                                             €75
50 foto’s in galerie                                                                                    €20
Uitgebreide bewerking van 50 foto’s in galerie                               €125
met bijvoorbeeld 20 digitale foto’s in hoge resolutie                      €100
Totaal                                                                                                       €320

 

 

 

Dit zijn uiteraard voorbeeld opties, om te vergelijken met mijn vorige prijzen en je een indicatie te geven van wat het kan kosten en hoe er berekend word. 

 

 

 

Wil je de prijslijst weten en een voorbeeld zien van alle producten die je kan bestellen in jouw galerie klik dan HIER. 

 
Wil je gaan boeken?
Vul dan onderstaande formulier in. Je kan ook gelijk zien of ik nog newborn sessies aanneem voor jouw uitgerekende datum of in de komende 4 weken. Zit jouw uitgerekende datum (weeknummer) er niet meer bij? schroom niet en app me gewoon even, dan kan ik kijken of het wel of niet mogelijk is. Indien je bijvoorbeeld bij 37 of 38 weken ingeleid gaat worden, gebruik dan dat weeknummer als uitgerekende datum, want je mag dan toch niet langer lopen en is dat een betere indicatie voor mij. 
je betaald bij vastzetten van jouw sessie dan ook dit bedrag.
× App me met je vragen via hier
%d bloggers liken dit: