Newborn

Hoi (aanstaande) ouders,
Wat leuk dat je op mijn website komt kijken. Dit betekend dat je op zoek bent naar een fotografe om jouw newborn te fotograferen. Ik heb over de jaren heen al 100den newborns in mijn handen gehad en gefotografeerd. Maar het is heel belangrijk dat je de juiste fotografe vind voor jouw newborn. Je moet uiteraard wel vertrouwen hebben op je fotografe.


Update 8-4-2020!
Gezien de huidige situatie met Covid-19 en de Corona Crisis, zijn wij genoodzaakt onze sessies anders te doen. Voor een huidige versie van onze newborn sessies klik op onderstaande optie(s). Op dit moment is alleen de optie Newborn sessie of Afstand mogelijk. Lees aller hierover door op onderstaande link te klikken:

NEWBORN SESSIE OP AFSTAND


Wil je alvast een virtuele tour door mijn knusse huisstudio? Klik dan snel HIER.

Ik hou van newborns en werk al jaren met newborns. Een pas geboren baby is geen pop en is van onschatbare waarde. Jouw baby, jouw alles. Dat begrijp ik maar al te goed. (Ik heb zelf ook een prachtig zoontje die mijn alles is.) Een kleine uitleg over hoe ik te werk ga vind je HIER.

Ze groeien heel snel en je wil graag binnen die eerste maand jouw baby laten fotograferen. Dit is het meest ideale, maar het kan voorkomen dat jouw bevalling niet verliep zoals je wilde of bedacht, en jij of jouw baby flink wat hersteltijd nodig heeft. Ik shoot hierdoor tegenwoordig ook newborns tussen de 5 tot 12 weken. Klik HIER voor alle info over deze oudere newborns.

Mijn style en werk vind jehieronder.

Dan is het daarna handig om te weten wat jouw investering is voor prachtige tijdloze foto’s van jouw baby. Voor de Prijslijst klik je HIER. Hier kan je ook gelijk jouw sessie boeken

Als je inmiddels geboekt heb, vind je HIER de vragenlijst, welke je mag invullen nadat we een definitieve datum besproken hebben en je baby dus geboren is.

Hieronder vind je nog een paar links binnen mijn site met informatie:
Tips en Tricks

Heb je nog vragen kun je me als een WhatsAppje sturen via 0644302058 (bellen niet mogelijk)

Liefs en wie weet tot snel,

Gertrude Goené

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× App me met je vragen via hier
%d bloggers liken dit: