Newborn sessie Clay 3 weekjes

Kleine Clay kwam een tijdje terug in onze studio. Gertrude was de fotografe van deze sessie. Kleine Clay van 3 weekjes besloot gewoon heerlijk te gaan slapen en wat hebben we een mooie foto’s kunnen maken zeg! 

Mama hield nogal van naturel tinten en niet te veel poespas. Dan ben je ook bij ons aan het goede adres. Stiekem nog wel meer dan al die tierlantijntjes enzo, want wat houden wij van simpel maar elegant. Zeker met onze nieuwe unieke houten vloer. Die vind je nergens zoals bij ons! Wat zijn de foto’s weer mooi geworden. Al kan dat niet anders met zo’n prachtige baby als kleine Clay is zeg! Met zijn 3 weekjes viel hij officieel onder de ‘oudere’ newborn baby’s, maar daar liet hij niks van merken hoor. Bij ons is het soms zelfs nog wel mogelijk om met 5/6 weken een newborn sessie te doen. Dit is vooral als je baby met 37 weken geboren (of eerder) is en onder of rond de 6 pond was. Dit zijn wel uitzonderingen, en wij shooten liever onder de 4 weken omdat we dan wat meer kunnen regelen dat ze slapen. Garantie op slapen heb je nooit, want gelukkig zijn baby’s ook nog mensjes en hebben een behoorlijke eigen (soms wat sterke) wil. Heerlijk! Wij houden ervan. 

We hebben wij Clay zijn sessie alleen gebruik gemaakt van een bruin/ taupe inbaker doek. Hiermee bakeren we ze in, maar maken we ook gebruik van de doek als doek op zich om de baby zijn of haar edele delen mee te bedekken, want die willen we niet op de foto natuurlijk. 

Wil jij ook zulke mooie foto’s van jouw aanstaande newborn? Een newborn sessie doen wij al vanaf de leeftijd van 1 weekje tot 4 weekjes. Indien prematuurtje kan in overleg ook later. Wil je weten of jouw baby nog kan voor jouw newborn sessie, stuur ons dan een Whatsapp berichtje via 0644302058 met de volgende info: geboorte datum baby, uitgerekende datum, geboorte gewicht baby. Het is geen garantie dat wij plek hebben. Dit verschilt heel erg per week. 
Ben je nog zwanger, raden we je aan snel te reserveren, want wij zitten momenteel ongelooflijk snel vol en nemen niet altijd last minute klanten aan. 

Lees hier wat voor Investering het is voor jouw newborn sessie. 

Kijk eerst nog even wat een prachtige foto’s het zijn geworden van kleine Clay van 3 weekjes. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× App me met je vragen via hier
%d bloggers like this: