Newborn Op Afstand

Vele ouders zitten momenteel in zak en as, want ze kunnen nu in deze korte en belangrijke periode geen prachtige foto’s maken van hun pas geboren baby (tussen de 1 week en 8 weken na bevalling).

Daarom ben ik zeer intensief op zoek gegaan naar oplossingen, contact met verloskundigen en kraamverzorgsters gehad, om vooral veel te leren over de kraam branche, en wat wel en niet veilig is in deze tijd.

De uiteindelijke reden waarom ik voor nu voor deze optie gekozen heb, is omdat vooral de moeder heel vatbaar is de eerste 6 weken na de bevalling. En dus onder de risicogroep valt. Het is dus echt vooral voor jouw veiligheid. En zodat ik niet iedereen langs ga en ook nog iedereen infecteer.

Samen met deze mensen ben ik bezig geweest om een manier te vinden. We hebben verschillende soorten opties bedacht voor verschillende gradaties van onze lock-down. Voor alsnog tot 28 April hebben we de meest strenge regels en daar gaat voor alsnog dit pakket over. We hebben ook voor na deze lock-down als we op een 1,5 meter economie komen al manieren van werken klaar staan in draaiboeken. Dus we zijn compleet voorbereid.

Corona Newborn sessie op afstand
We kunnen natuurlijk niet langs komen. Maar er zijn meer dan voldoende andere manieren.
Tegenwoordig zijn de telefoons van iedereen echt zeer goed, en met mijn hulp kan jij prachtige foto’s maken! En dan met mijn kennis van foto bewerken kan ik jou toch prachtige foto’s geven! Uiteraard kan je ook een digitale camera gebruiken als je die heb.

De prijs die je betaald voor deze ‘sessie’ krijg je als klant account. Dus dit bedrag zal je later nog voor een sessie tegoed hebben. Wil je alle info hebben over mijn klant account klik dan HIER. (Let op, ipv meer geld dan je aankoopt, onvang je bij dit pakket dus de newborn sessie op afstand erbij).

Kosten van deze sessie €125,- (Je krijgt daarbij een klant tegoed van €250 op volgende sessies!)

Wat zit hier in:

 • 1 uurtje (ongeveer) video bellen om in al mijn spulletjes te kijken en jouw settingen samen te stellen. Daarnaast zal ik je al wat tips geven. Ook kijken we even naar jouw huis (niet naar de rommel, dus geen zorgen!) Waar jij jouw sessie het beste kan gaan doen. We bespreken van alles. Ik leg je alles uit wat nodig is.
 • Dan zorg ik dat de dag voor jouw sessie, de items die jij wil gebruiken en gekozen heb bij jou voor de deur staan en zal ze in de dagen na de sessie weer op komen halen. Helemaal schoon en netjes in een plastic tas gedaan met schone gedesinfecteerde handen. Deze spullen zijn dan sowieso 3 dagen ervoor niet gebruikt.  Of ik zorg dat het op tijd verzonden word via de post. En je kan het weer (vies) terug sturen na jouw sessie. Ligt eraan waar je woon.
 • (Indien je elders in het land woon, kan ik helpen met vertellen wat de papa kan gaan kopen of wat je in huis heb wat je kan gebruiken, je heb echt maar zo weinig nodig voor mooie foto’s!
 • Dan video bellen wij op de afgesproken tijd. Ik geef voorbereidende tips via whatsapp berichtje zodat je baby echt heerlijk slapend is. Het kan gebeuren dat je baby nog niet zo wil slapen, dan kunnen we ons gesprek evt voortzetten zodra je baby wel slaapt, en jij onder tussen rond loopt en baby in slaap susst.. dit kan namelijk soms echt wel een half uur of uurtje duren.
 • Let op: het video bellen raad ik aan met een tablet (ik kan dan via facebook messenger bellen evt) zodat je telefoon gebruikt kan worden voor het foto’s maken.
 • Ik help jou met een pop die ik dan zelf zal beet hebben,  om jouw baby perfect te helpen poseren en dus zal voordoen voor je.
 • De video call zijn ongeveer 3 uurtjes duren. Wellicht doet je baby het zo goed dat het korter is, maar ik houd die tijd vrij voor je
 • Dan stuur jij jouw bestanden via wetransfer.com via jouw telefoon naar mij toe. Je mag alle foto’s sturen en dan kijk ik welke het beste zijn om aan te passen. Het zal nog steeds niet mijn kwaliteit zijn, maar het zullen foto’s zijn waar je zeker trots op kan zijn! Dit zullen 5 foto’s worden die ik zal bewerken. Meer is in overleg mogelijk tegen betaling.
 • Uiteraard dien je wel goed te luisteren naar mijn tips en hulp om de beste foto’s te kunnen maken.
 • Je heb de items ongeveer een week dus je kan na ons gesprek ook altijd nog een keer proberen. Ook dan als je vragen heb mag je altijd videobellen met mij.

Wat krijg je dus concreet?

 • Mijn items tot jouw beschikking. Binnen 1 uur rijden van Papendrecht word dit gratis gebracht en binnen 4 dagen ook weer gehaald.
 • 1 uur video bellen waarin we samen jouw settingen samenstellen en kijken naar de beste plek en licht in jouw huis.
 • Verschillende documenten met tips en tricks  aan voorbereiding.
 • 3 urige video gesprek waarin we jou sessie doen. Tips voor poses, belichting en styling. Ik loop jouw compleet door jouw sessie heen en laat jou tegelijk zien met mijn oefenpop hoe je het moet doen.
 • In overleg samen zullen we 3 settingen samenstellen voor je welke ik kom brengen (contact loos voor de deur neer zettend, of op stuur naar je. Uiteraard moet het daarna terug, ook via ophalen door mij of via de post. )
 • Tot ruim 4 uur nabewerking van 10 digitale fotos die jij gemaakt heb tot perfectie. De rest die je maakt is gewoon voor de leuk voor jezelf natuurlijk!
 • Je leert dus ook gelijk voor wellicht een andere keer zelf nog eens foto’s te maken. Je krijgt dus niet alleen foto’s maar ook kennis van mij!
 • Een klant account van €250,- voor een fotosessie op een later tijdstip. Dus dit is eigenlijk een gratis extraatje!
 • Een week lang dat je de spulletjes heb en dus kan spelen en oefenen met jouw baby. Ook deze foto’s kan je nog sturen naar mij.

Totaal besteed ik zo’n 8 uur aan jouw sessie inclusief voorbereidingen, video bellen en nabewerken voor je.

Waar moet je zelf voor zorgen?

 • Jouw baby, die ten tijde van de daadwerkelijke video gesprek om jouw baby te fotograferen minstens 2 weekjes is en maximaal 8 weekjes is. Dit word wellicht nog uitgebreid naar ouder, maar daar zijn we nog aan bezig op dit moment.
 • 1 telefoon om te fotograferen, of een digitale camera
 • tablet met internet (of een tweede telefoon)
 • jij als mama en liefst 1 andere persoon aanwezig tijdens het zelf fotograferen van jouw baby.
 • Een bank of bed naast een raam waar licht door naar binnen komt.

De rest regel ik voor jou!

Alle voorbereidingen samen zullen ongeveer 1 week duren. Tussen het eerste video gesprek, en het daadwerkelijke video gesprek waarin jij de foto’s op mijn aanwijzingen maakt. Dit voornamelijk i.v.m. logistieke uitdagingen van de spulletjes bij jou krijgen.

Op deze manier zal toch je prachtige foto’s hebben.

Ben je bevallen en wil je dit graag?
Vul dan onderstaande formulier in om jouw sessie te gaan bespreken.

Ben je bijna uitgerekend?
Stuur dan uiteraard ook een berichtje en zullen we ook gaan bespreken wat de mogelijkheden zijn!

Hieronder vind je voor en na foto’s van reeds gedane sessies! Hoe de klant de foto’s levert aan mij, en wat voor kunstwerkjes ik er dan van maak.

Whatsapp me gewoon even voor de mogelijkheden!

Onder het reserveer formulier vind je reviews van klanten die reeds een Newborn Sessie op Afstand heeft gedaan. Zij zijn zo lief geweest om een uitgebreide ervaring te schrijven voor andere moeders die twijfelen of ze dit kunnen en of dit iets is voor hen! Applaus en bedankje voor hen!

En daarbij dus gemiddeld 8 uur van mijn tijd totaal inclusief bewerken.
datum
Vul hier de namen en leeftijden in van de kids en hun geslacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× App me met je vragen via hier
%d bloggers liken dit: