Newborn Actie €75

Speciaal voor September heb ik een leuke newborn actie! Voor maar €75 een compleet verzorgde newborn sessie! Hoe kan dat? Nou ik hou van mijn werk en doe het met plezier en heb weer wat Newborn knuffeltijd nodig hihi. Daarnaast als wij de foto’s voor ons portfolio mogen gebruiken betaal je maar €60!!

Zoals vele weten ben ik zeer ervaren met newborn fotografie en doe het met ongelooflijk veel plezier! Ik wil weer wat meer bezig zijn met de newborns momenteel en kan ook wel wat nieuw werk gebruiken voor mijn portfolio, dus vandaar deze actie!

Lokatie van deze actie is Papendrecht. Woon jij in omgeving Arkel / Gorinchem en ben jij uitgerekend in November/December? Dan is de kans groot dat wij jouw newborn sessie in Arkel kunnen doen. Voor meer informatie hierover stuur mij een berichtje even.

Prachtige actie voor Newborn sessie! 

Wat zit er in je pakket? 

  • Newborn sessie van 2 uurtjes
  • 2 settingen zullen we doen
  • van deze 2 settingen kan 1 indien gewenst gezin zijn
  • alle digitale foto’s in lage resolutie via Wetransfer.com binnen 1 week
  • 20 digitale foto’s in hoge resolutie via wetransfer.com
  • foto harmonica boekje van 10×10 cm met 6 foto’s. Prachtig om neer te zetten op jouw Dressoir. 

Zoals je ziet dus een prachtige actie! Dit pakket is speciaal samen gesteld voor deze actie. Vergelijkbare pakketten zouden normaal zo’n €200 – €250 kosten. Een korting van zeker 50% dus! 

Dit pakket is ook prachtig als kraam kadootje of gewoon kadootje. Je kan namelijk ook als kadobon kopen. 

Je betaald het hele bedrag vooraf, maar er is geen probleem indien je door ziekenhuisopname of andere geldige reden niet kan. Dan is het gewoon terug te ontvangen. Mits de sessie dus niet tussen de 8 dagen en 30 dagen na geboorte gedaan kan worden (let op, vroeggeboorte heeft andere regels, en kan vaak later nog, meestal rond moment dat de baby 3000-4000 gram/maat 50/56 is.)

Indien je een betaal verzoekje wil, stuur mij dan even een whatsapp berichtje met je bestellingnummer. Dan zal ik je een betaalverzoekje sturen. 

Hieronder koop je jouw sessie.

Ben je nog niet bevallen is het juist handig alvast te reserveren! Kies dan een datum ongeveer een weekje na je uitgerekende datum. Dit plekje kan als je eerder beval of later altijd aangepast worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× App me met je vragen via hier
%d bloggers liken dit: