kraampakketten

Wat leuk dat jij door jouw Kraamverzorger ben doorverwezen naar mij!

Samen met jouw Kraamverzorger heb ik een leuke actie speciaal voor jou gemaakt. Je kan uit 4 pakketten kiezen.

Mijn thuis studio zit in Papendrecht, maar ik bied ook aan huis pakketten aan. Voor als je toch ietsjes meer moet bijkomen van jouw bevalling of gewoon voor het gemak gaat.

Zal ik eerst maar even de pakketten doornemen met je?

Pakketten in mijn gezellige huisstudio in Papendrecht:

Kraampakket 1 €75,-
– 1,5 uur houd ik vrij voor jouw newborn baby om deze te fotograferen in 2 verschillende kleur thema’s. Binnen deze thema’s probeer ik ook zo veel mogelijk verschillende foto’s te maken. 1 van deze thema’s kan ook als gezin eventueel.
– alle digitale foto’s in lage resolutie via wetransfer.com
– 10 hoge resolutie digitale foto’s die ik compleet bewerk als kleine kunstwerkjes zoals je mijn voorbeelden kan vinden verderop.
– harmonicaboekje 4-luik 10x10cm met 8 foto’s totaal.

Kraampakket 2 €150,-
– 3 uur houd ik vrij voor jouw newborn baby om deze te fotograferen in 3 verschillende kleuren schema’s (sommige baby’s doen zelfs meer). Binnen deze thema’s probeer ik ook zo veel mogelijk verschillende foto’s te maken. 1 van deze thema’s kan ook als gezin eventueel.
– alle digitale foto’s in lage resolutie via wetransfer.com
– 20 hoge resolutie digitale foto’s die ik compleet bewerk als kleine kunstwerkjes zoals je mijn voorbeelden kan vinden verderop.
– harmonicaboekje 6-luik 10x10cm met 10 foto’s totaal

Pakketten aan huis:

Kraampakket 3 €150,-
– Inclusief reiskosten voor maximaal 45 minuten vanaf Papendrecht (google maps even checken voor reistijd (check dit op een rustig moment van de dag, met bestemming Jozef Israelsstraat 88, Papendrecht, ik kan het eventueel ook voor je checken. Ik weet dat er sowieso onder vallen: Papendrecht, Dordrecht, Rotterdam, Ridderkerk, Gorinchem, Arkel, Werkendam, Breda.)
– 2 uur houd ik vrij voor jouw newborn baby om deze te fotograferen in 2 verschillende kleur thema’s. Binnen deze thema’s probeer ik ook zo veel mogelijk verschillende foto’s te maken. 1 van deze thema’s kan ook als gezin eventueel.
– alle digitale foto’s in lage resolutie via wetransfer.com
– 10 hoge resolutie digitale foto’s die ik compleet bewerk als kleine kunstwerkjes zoals je mijn voorbeelden kan vinden verderop.
– harmonicaboekje 4-luik 10x10cm met 8 foto’s totaal.

Kraampakket 4 €300,-
– Inclusief reiskosten voor maximaal 1,5 vanaf Papendrecht (google maps even checken voor reistijd (check dit op een rustig moment van de dag, met bestemming Jozef Israelsstraat 88, Papendrecht, ik kan het eventueel ook voor je checken. )
– 3,5 uur houd ik vrij voor jouw newborn baby om deze te fotograferen in 3 verschillende kleuren schema’s (sommige baby’s doen zelfs meer). Binnen deze thema’s probeer ik ook zo veel mogelijk verschillende foto’s te maken. 1 van deze thema’s kan ook als gezin eventueel.
– alle digitale foto’s in lage resolutie via wetransfer.com
– 20 hoge resolutie digitale foto’s die ik compleet bewerk als kleine kunstwerkjes zoals je mijn voorbeelden kan vinden verderop.
– harmonicaboekje 6-luik 10x10cm met 10 foto’s totaal

Nu je de prijzen weet en nog steeds geïnteresseerd ben, zal ik wat uitleggen over mijn werkwijze.

Uiteraard is jouw baby al geboren, anders zou je de verwijzing niet krijgen van jouw kraamverzorger. Ik shoot newborns tussen de 8 dagen en 4 weken. Indien jouw baby voor de 37 weken is geboren of te klein, kan dit vaak nog iets later. Houd rekening met dat je newborn sessie binnen 3 weken nadat je uit ziekenhuis ben dan het handigst is.

Ik hou een x aantal plekjes vrij voor last minute / kraampakketten. De beste tijd is in de ochtend om jouw newborn sessie te doen.

Wil jij jouw sessie in het weekend? Dat kan, dan komt er wel een extra toelage van €50,- bij. zowel voor thuis als in mijn huisstudio. Dit kan dan zowel op de zaterdag als de zondag.

Werkwijze Huisstudio Papendrecht
In mijn huisstudio heb ik echt alles wat nodig is om jouw baby in slaap te krijgen. Een lekker kacheltje, een baby shusher, ervaring om jouw baby in slaap te krijgen. Ook hebben we een heerlijk hoekje om te neuzen voor mutsjes, outfitjes, haarbandjes en meer. Daarnaast staan er lekkere stoelen waar je lekker in kan zitten terwijl ik jouw newborn baby in van die prachtige settingen (of juist zo naturel mogelijk) fotografeer. Je hoeft alleen maar je baby, extra voeding, lekkere omslagdoek en extra luiers mee te nemen. (En de baby natuurlijk). Verder heb ik alles! Je kan lekker neuzen tussen alle atributen ed als je iets ziet wat je leuk vind, kunnen wij dit gebruiken. Dat is het fijne van in mijn huisstudio shooten.

Werkwijze bij jouw thuis
Kies jij voor het gemak van bij jou thuis? Geen probleem. Ik neem alleen wel de aantal settingen en variaties hiervan mee. Dit gaat vooraf in overleg en kan je op je gemak vanaf deze site allemaal bekijken wat je leuk vind.
Ik zorg dat ik ietsjes voor de afgesproken tijd aanwezig ben, al kan het zijn dat het verkeer iets tegen werk, maar daar probeer ik rekening mee te houden (hekel aan te laat komen).
Dan ga ik snel alles opbouwen wat nodig is, leg ik de settingen klaar. Ik shoot met een lamp die ik mee neem, dus kan ik lekker in de woonkamer fotograferen waardoor jullie heerlijk vanaf de bank kunnen kijken. De tijd die ik vrij houd is inclusief opbouwen en afbreken. Dit duurt ongeveer 5 a 10 minuutjes. Het handige is als je zorg dat er een aankleedkussen op de eettafel ligt zodat het makkelijk aan en uit kleden is.
Ik heb ook hier weer dingen mee als een kacheltje, mijn babyshusher, mijn ervaring en kennis (kan ik moeilijk thuis laten hihi) en de andere benodigdheden voor jouw newborn sessie.
Gezin foto’s kan, maar wel in de de lifestyle vorm. Dus je huis als decor. dit kan vaak wel zo gedaan worden waardoor je een rustige omgeving kan creëren.

Nu ben je inmiddels wel benieuwd naar mijn werk gok ik? Ik heb geprobeerd werk in deze slide show te doen, die ook op lokatie mogelijk zijn. Let wel op: de houten achtergrond is ALLEEN in mijn huisstudio te doen. (Klik op foto om verder te kunnen klikken en de rest te zien)

Levertijd van de verkleiningen is binnen 1 week, levering van de hoge resolutie digitale foto’s die jij zelf kies is 3 weken, en het fotoboekje is 4 weken na doorgeven van jouw keuze.

Hieronder kan je direct reserveren voor jouw newborn sessie. Let op dat je je complete pakket gelijk bij het vastzetten van een datum betaal. En vergeet niet de Algemene Voorwaarden te lezen alvorens te reserveren.

De cake smash of Baby sessie kan extra bijgeboekt worden voor een kleine meerprijs.
Het weeknummer waarin je in 2020 uitgerekend ben
Voor elke newborn sessie die jij doe via jouw kraamverzorger, verdient ook zij een leuke korting. Welke zij kan opsparen voor haar eigen gezin of om kado te doen aan iemand. Dus het loont om dit aan te geven.
indien gebruik van een kortingscode kan dit anders zijn en ga je akkoord met de voorwaarden van de kortingcode die aangegeven zijn bij de kortingcode.
Deze 3 maanden is tot 3 maanden na de sessie. Dit gaat over de ruwe onbewerkte digitale bestanden.
× App me met je vragen via hier
%d bloggers like this: