Account Tegoed

Wat is een klant account?
Een klant account is een account die iemand heeft zodra er een tegoed heb.

Ik werk niet meer met speciale acties en kortingen, maar wel met klant accounts en daarbij horende kortingen.

Eens in de zoveel tijd komt er een actie waarbij je korting krijg op account tegoed. Bijvoorbeeld dat je maar 50% van een bedrag hoeft te betalen en 100% ontvang op jouw tegoed. Zo kan je altijd genieten van acties wanneer het jou uitkomt en NIET wanneer je toevallig die ene sessie nodig had of je precies mis grijpt voor een actie.

Hoe gaat dit systeem in zijn werking?
Je koopt via mijn webshop een bepaald tegoed voor jouw account. Dan betaal je de je bestelling. Dan ontvang je bevestiging van je huidige account hoogte. Om te reserveren gebruik je jouw Voor en Achternaam waarmee je ook je tegoed besteld heb, bij het vakje voor ‘Klant account | kadobon | kortingcode‘.
Dan word de sessie prijs in mindering van jouw account gehaald. Ik zet na je reservering het bedrag van je boeking als gereserveerd neer. Het bedrag word pas echt van je account gehaald na de sessie. Maar je kan altijd vragen hoeveel je gereserveerd heb staan.
Ook voor bestellen van jouw foto producten kan via dit account gaan. Dan stuur je mij een berichtje als je je galerie heb een berichtje voor welk bedrag je producten/ foto’s wil bestellen en maak ik een geschenkbon voor je voor dit bedrag, zodat je van jouw account de producten kan bestellen! Maar je kan ook kiezen dat je gewoon buiten je account je foto’s besteld.

Hoelang is je account geldig?
Heel simpel: voor ALTIJD!

Kan ik een sessie kado doen?
Zeker, je jouw unieke code voor reserveren geven aan een vriendin of familielid. Wel zal ik contact opnemen met je of het klopt, omdat ik niet door middel van fraude fouten wil maken. Ook kan je dus foto’s kado doen op de zelfde manier.

Hoe fantastisch is dit idee dus!

Elk kwartaal stuur ik een email met je huidige hoogte van jouw account. Maar je kan altijd vragen naar de hoogte van je account.

Kan ik nog wel los sessies zonder account boeken?
Zeker, dan gaat het gewoon volgens helemaal bovenaan aangegeven manier.

Wat is mijn voordeel voor zo’n account?
Nou ik heb regelmatig acties dat je meer account geld ontvangt dan dat je betaal. Daarmee zal je dus jouw kortingen kunnen verdienen!

Welke sessies kan ik hiermee boeken?
ALLE! Dus ook mini sessies! Alle sessies. Met uitzonderingen van kortingcodes, maar deze worden eigenlijk zelden nog gebruikt.

Ik kan GEEN overtollig account bedragen uitbetalen of terug betalen! Wel kan je zoals aangegeven gebruik maken van het delen met anderen van je account of je account op een andere naam laten zetten.

Hieronder kan je de huidige prijs en acties vinden van mijn Account tegoed.

× App me met je vragen via hier
%d bloggers liken dit: