Investering Cake Smash

Baby Love Newborn Art heeft een leuke uitgebreide huisstudio in Papendrecht. Ik doe op maat gemaakte cake smash sessies, maar heb ook standaard thema’s. Voor ieder wat wils! Ik heb meer dan 12 jaar ervaring als professionele fotografe, en het is nog steeds mijn passie die ik met liefde en plezier doe! Ik besteed veel aandacht voor detail in elke sessie die ik doe.

Let op: Bij het pakket zit nog GEEN foto’s. Hier heb ik pakketten voor. Deze vind je onder het sessie pakket. 

Cake smash sessie €60,-
Inclusief:
– ik houd 1 uur vrij voor je
– Ik shoot de gehele sessie in de witte omgeving met enkele ballonnen of eventueel in overleg een thema, wat groen of bloemen. 
– Ronde taartje in kleur naar keuze. Met cake topper naar keuze. 
– eerst Pre-smash sessie. Ook leuk om wat mooie portret foto’s te maken. Hier kunnen eventueel ook wat foto’s van gezin geschoten worden. 
– dan smash gedeelte
– als laatste lekker in een Zwitsal Sop badje. 
– gebruik van outfit van studio mogelijk
– aanbetaling van €22,50 van toepassing

Deze sessies kunnen geboekt worden op woensdag middag of zaterdag ochtend om de week met€10 toeslag. En soms op andere momenten op korte termijn. Deze vind je bij het reserveer formulier.

Foto pakketten: 

Pakket 1 €0,- 
– Afspraak van 1 uur om jouw foto’s te komen bekijken en aan de hand van voorbeelden van de producten jouw producten te bestellen. (Prijslijst hiervan kan op aanvraag)

Pakket 2 €30,- 
– Alle digitale foto’s in lage resolutie 900×600 pixels (Facebook en Insta maten) via wetransfer binnen 1 week na de sessie
– 10 hoge resolutie bewerkte digitale foto’s (18 MP) die jij zelf kiest met 1 week na het doorgeven van jouw keuze

Pakket 3 €50,-
– Alle digitale foto’s in hoge resolutie (18 MP) via wetransfer binnen 1 week na de sessie

Pakket 4 €100,- 
– Luxe houten opbergbox met alle digitale foto’s in hoge resolutie op een prachtige houten USB stick, 10 afdrukken van 10×15 cm van de sessie (gekozen door mij) bewerkt binnen 3 weken na je sessie. 

 

Ik doe mijn best om 3 maanden van te voren opties te geven. Staat jouw optie er niet meer bij, stuur mij even een whatsappje dan kan ik aangeven of hij ook echt vol is of niet.
indien je door verwezen ben of vaste klant ben krijg je voorrang op de mogelijke opties.
indien gebruik van een kortingscode kan dit anders zijn en ga je akkoord met de voorwaarden van de kortingcode die aangegeven zijn bij de kortingcode.
Deze 3 maanden is tot 3 maanden na de sessie. Dit gaat over de ruwe onbewerkte digitale bestanden.
× App me met je vragen via hier
%d bloggers like this: