Investering Cake Smash

Baby Love Newborn Art heeft een leuke uitgebreide huisstudio in Papendrecht. Ik doe op maat gemaakte cake smash sessies, maar heb ook standaard thema’s. Voor ieder wat wils! Ik heb meer dan 12 jaar ervaring als professionele fotografe, en het is nog steeds mijn passie die ik met liefde en plezier doe! Ik besteed veel aandacht voor detail in elke sessie die ik doe.

Let op: Bij het pakket zit nog GEEN foto’s. Hier heb ik pakketten voor. Deze vind je onder het sessie pakket. 

Cake smash sessie €60,-
Inclusief:
– ik houd 1 uur vrij voor je
– Ik shoot de gehele sessie in de witte omgeving met enkele ballonnen of eventueel in overleg een thema, wat groen of bloemen. 
– Ronde taartje in kleur naar keuze. Met cake topper naar keuze. 
– eerst Pre-smash sessie. Ook leuk om wat mooie portret foto’s te maken. Hier kunnen eventueel ook wat foto’s van gezin geschoten worden. 
– dan smash gedeelte
– als laatste lekker in een Zwitsal Sop badje. 
– gebruik van outfit van studio mogelijk
– aanbetaling van €22,50 van toepassing

Deze sessies kunnen geboekt worden op woensdag middag of zaterdag ochtend om de week met€10 toeslag. En soms op andere momenten op korte termijn. Deze vind je bij het reserveer formulier.

Foto pakketten worden vooraf gekozen:
Fotopakket 1a €35
5 digitale foto’s perfect bewerkt 

Fotopakket 2a €65
10 digitale foto’s perfect bewerkt

Fotopakket 3a €100
20 digitale foto’s perfect bewerkt 

Fotopakket 4a €25
25 digitale foto’s onbewerkt (alleen cake smash sessies mogelijk)

Fotopakket 5a €50
50 digitale foto’s onbewerkt (alleen cake smash sessies mogelijk) 

Fotopakket 6a €75 
100 digitale foto’s onbewerkt (alleen cake smash sessies!!) 
Ps: meerdere pakketten mogelijk!

Ik kies als fotografe zelf de beste beelden. Dit doe ik voor mijn portfolio ook en daar ben je blijkbaar zeer tevreden over gezien je jouw sessie bij mij wil doen. Je mag aangeven hoe je dit evt verdeeld wil hebben per setting (tijdens de sessie), maar ik kies de beste. Indien ik moeite heb met kiezen van de digitale foto’s zal ik een extra pakketje samenstellen voor je met een leuk prijsje en deze nadat ik de basis keuze bewerkt hebben, jou een berichtje sturen met een print screen van je werk zoals het geworden is (je krijgt ze vaak later die dag ook al gelijk) en dat ik meer gave foto’s gevonden had en of je interesse heb hierin. Deze zijn dan nog wel onbewerkt. Doordat ik de bewerkte mee stuur kan je zien wat voor prachtigs het word!

Ik maak een mooi prijsje dan, omdat ik gelijk kan zien hoeveel tijd ik per foto nodig zal hebben. Heel soms kan ik er weinig extra’s afhalen qua prijs, omdat ik veel tijd nodig heb voor jouw foto’s, maar soms kan ik een super leuk prijsje maken omdat er bijvoorbeeld weinig aan gedaan hoeft te worden. Heerlijk op maat dus. Dat is voor ons beide fijn. Je kan ook zien hoe je foto’s zijn geworden en welke het zijn geworden en dan even beslissen.

Indien je van je extra optie pakket enkele foto’s zie die je wil, omcirkel die even en stuur terug (of geef me de nummers, die zullen in de foto staan) dan maak ik een aangepast pakketje (prijs per foto word dan wel hoger.)

Je kan ook een gratis afspraak maken om jouw foto’s te komen bekijken en evt extra digitale foto’s te bestellen. Let wel op dat ik beperkt plek heb hiervoor.

Waarom perfect bewerkte foto’s ipv onbewerkte foto’s?
Bij Zwanger, Newborn en baby sessies is dit echt nodig! Dit brengt de kwaliteit omhoog naar wat je op mijn pagina vind en waarmee ik publicaties in magazines krijg. Bij kids is er een mogelijkheid dat zonder te doen, maar het brengt met bewerking echt tot hoger niveau.
Bij cake smash is het alleen nodig als je kindje een kras, wallen, eczeem of andere storende elementen op huid of hoofd heeft. Je kan altijd meerdere pakketten kiezen.

 

 

Voor cake smash is pakket 4,5 of 6 aan te raden, maar indien oneffenheden in gezicht of lichaam wat zichtbaar zal zijn, is extra pakket 1, 2 of 3 handig, omdat hiermee deze vlekjes ed weggewerkt worden. Deze extra kan je ook nog na je sessie kiezen evt. Gezien we niet weten of je kindje net voor de sessie zich nog krabt of valt oid.
Ik doe mijn best om 3 maanden van te voren opties te geven. Staat jouw optie er niet meer bij, stuur mij even een whatsappje dan kan ik aangeven of hij ook echt vol is of niet.
indien je door verwezen ben of vaste klant ben krijg je voorrang op de mogelijke opties.
indien gebruik van een kortingscode kan dit anders zijn en ga je akkoord met de voorwaarden van de kortingcode die aangegeven zijn bij de kortingcode.
Deze 3 maanden is tot 3 maanden na de sessie. Dit gaat over de ruwe onbewerkte digitale bestanden.
× App me met je vragen via hier
%d bloggers liken dit: