Foto’s bestellen

Hoi,

Hieronder kan je je foto’s bestellen. Dit geld ook als je al een aantal digitale foto’s in jouw pakket heb zitten. Hier kan je ook gelijk extra digitale foto’s bijbestellen.

kijk eerst even bij de uitleg van de bewerkingen. Die vind je HIER

Let op: gelieve de foto's op volgorde te zetten. Vul hier de nummers van de foto's in. Het gaat om de laatste 4 cijfers achter je naam. Ook de nummers voor je bij bestelling kan je hier gelijk plaatsen.
vul indien je een kortingscode heb deze code hier in.
Ik gebruik alleen foto's uit jouw selectie. Voor een blogje gebruik ik meestal tussen de 10 en 20 digitale foto's van jouw sessie. Soms heb ik het te druk voor een blogje en is dus geen garantie als je ja zegt dat ze ook gebruikt zullen worden.
uiteraard uitzondering indien je met Spoed bewerking gekozen heb. Let op: Het kan door bijvoorbeeld ziekte of prive omstandigheden voorkomen dat het toch ietsjes langer zal duren. Ik zal dan op de uiterste leverdag contact met je opnemen indien het zo is. Het je op de uiterste leverdag nog niets ontvangen van mij, stuur dan gerust een berichtje.
De diepte bewerking geld ook voor foto's die in jouw pakket zitten. Let op: sommige pakketten zitten al een aantal diepte of uitgebreide bewerking in. Let hierop. Ook kan je kiezen voor een paar foto's met Diepte of uitgebreide / magische bewerking. Geef dit dan aan per fotonummer of je basis, diepte of uitgebreide/magische bewerking wil.
× App me met je vragen via hier
%d bloggers liken dit: