Fine Art

Welkom! 

Leuk dat je er over nadenkt om jouw gezin, kinderen of zwanger door ons te laten fotograferen! 

Kijk snel hier om te zien hoe mijn Huisstudio eruit ziet. 

Hieronder vind je een aantal foto’s gemaakt door ons. Let op: omdat wij zelden foto’s van gezinnen mogen laten zien hebben wij momenteel niet veel digitale foto’s om te kunnen laten zien. Wij hopen dit snel te kunnen aanpassen. 

Let op: bij de pakketten zitten nog GEEN foto’s. Deze bestel je via andere pakket opties, deze staan hieronder. 

 

Let op: wil jij mijn beroemde Fine Art Animal (flamingo enzo) sessie? Klik dan HIER voor alle info. 

Hieronder vind je de pakketten voor de Fine Art fotografie
Pakket Fine Art Kids €40,-
Inclusief:
– 30 minuten houd ik vrij voor je
– we shooten eerst met onze groene achtergrond
– daarna met onze donkere zwart/bruine achtergrond 
– gebruik van outfits mogelijk. We hebben meer voor meiden dan voor jongens. 
– Aanbetaling van €10,- van toepassing.

Pakket Fine Art gezin €40,- 
Inclusief:
– 30 minuten houd ik vrij voor je
– we shooten met de witte omgeving, hier kan je met maximaal 8 personen op de foto. (Let op dat de helft wel een beetje flexibel moet zijn in op de knieën zitten oid. )
– Aanbetaling van €10,- van toepassing

Pakket Fine Art Zwanger €50,-
Inclusief: 
– 45 minuten houd ik vrij voor je
– We shooten met de witte omgeving. 
– andere kinderen en partner zijn welkom. Ook voor op de foto. 
– mogelijkheid gebruik van 1 outfit. Extra outfit kost €15,- extra. 
– Aanbetaling van €10,- van toepassing

Foto pakketten worden vooraf gekozen:
Fotopakket 1a €35
5 digitale foto’s perfect bewerkt 

Fotopakket 2a €65
10 digitale foto’s perfect bewerkt

Fotopakket 3a €100
20 digitale foto’s perfect bewerkt 

Fotopakket 4a €25
25 digitale foto’s onbewerkt (alleen bij Gezin sessies mogelijk)

Fotopakket 5a €50
50 digitale foto’s onbewerkt (alleen bij Gezin sessies mogelijk) 

Ps: meerdere pakketten mogelijk!

Ik kies als fotografe zelf de beste beelden. Dit doe ik voor mijn portfolio ook en daar ben je blijkbaar zeer tevreden over gezien je jouw sessie bij mij wil doen. Je mag aangeven hoe je dit evt verdeeld wil hebben per setting (tijdens de sessie), maar ik kies de beste. Indien ik moeite heb met kiezen van de digitale foto’s zal ik een extra pakketje samenstellen voor je met een leuk prijsje en deze nadat ik de basis keuze bewerkt hebben, jou een berichtje sturen met een print screen van je werk zoals het geworden is (je krijgt ze vaak later die dag ook al gelijk) en dat ik meer gave foto’s gevonden had en of je interesse heb hierin. Deze zijn dan nog wel onbewerkt. Doordat ik de bewerkte mee stuur kan je zien wat voor prachtigs het word!

Ik maak een mooi prijsje dan, omdat ik gelijk kan zien hoeveel tijd ik per foto nodig zal hebben. Heel soms kan ik er weinig extra’s afhalen qua prijs, omdat ik veel tijd nodig heb voor jouw foto’s, maar soms kan ik een super leuk prijsje maken omdat er bijvoorbeeld weinig aan gedaan hoeft te worden. Heerlijk op maat dus. Dat is voor ons beide fijn. Je kan ook zien hoe je foto’s zijn geworden en welke het zijn geworden en dan even beslissen.

Indien je van je extra optie pakket enkele foto’s zie die je wil, omcirkel die even en stuur terug (of geef me de nummers, die zullen in de foto staan) dan maak ik een aangepast pakketje (prijs per foto word dan wel hoger.)

Je kan ook een gratis afspraak maken om jouw foto’s te komen bekijken en evt extra digitale foto’s te bestellen. Let wel op dat ik beperkt plek heb hiervoor.

Waarom perfect bewerkte foto’s ipv onbewerkte foto’s?
Bij Zwanger, Newborn en baby sessies is dit echt nodig! Dit brengt de kwaliteit omhoog naar wat je op mijn pagina vind en waarmee ik publicaties in magazines krijg. Bij kids is er een mogelijkheid dat zonder te doen, maar het brengt met bewerking echt tot hoger niveau.
Bij cake smash is het alleen nodig als je kindje een kras, wallen, eczeem of andere storende elementen op huid of hoofd heeft. Je kan altijd meerdere pakketten kiezen.

Je kan jouw sessie boeken via onderstaande producten.  Je betaald bij het vastzetten van een datum €10,- aanbetaling. Daarmee is jouw sessie ook gelijk gegarandeerd. 

Onze voorbeeld foto’s van alle soorten samen vind je als je verder naar beneden scrolt. (individueel vind je bij de betreffende pagina die je hierboven kan kiezen.

Wij hopen jullie snel in onze huisstudio te zien. 

Combinatie van meerdere pakketten mogelijk. Alleen pakket 4tm6 kunnen als enkele keuze gekozen worden bij Cake Smashes! Indien fout aangegeven tijdens reserveren , word dit aangegeven bij vastzetten datum, maar gelieve even op te letten, om ook voor jezelf verassingen te voorkomen!
Ik doe mijn best om 3 maanden van te voren opties te geven. Staat jouw optie er niet meer bij, stuur mij even een whatsappje dan kan ik aangeven of hij ook echt vol is of niet.
indien je door verwezen ben of vaste klant ben krijg je voorrang op de mogelijke opties.
baby graag in maanden, vanaf 1 jaar in jaren tellen.
indien gebruik van een kortingscode kan dit anders zijn en ga je akkoord met de voorwaarden van de kortingcode die aangegeven zijn bij de kortingcode.
Deze 3 maanden is tot 3 maanden na de sessie. Dit gaat over de ruwe onbewerkte digitale bestanden.
× App me met je vragen via hier
%d bloggers like this: