Fine Art Kids Sessie Denise

Denise mocht langs komen om te oefenen met de Fine Art belichting. Hierbij was ik samen met manlief Gerhard. Ik heb hem opgeleid jaren terug maar hij blijft beter in belichting dan ik (ik ken het wel, maar hij heeft soms sneller door dan ik). Ik ben liever met creatieve bezig zoals poses enzo en hij liever met de belichting. Perfecte match samen dus! Bij Kids Fine Art word er dan ook zeker eens samen gewerkt met manlief Gerhard. 
Zo ook bij deze sessie. We waren weer een super team samen bezig met nieuwe belichtingen en dingetjes te proberen. Uiteraard ook de ‘basis’ belichting voor Fine Art. 
Gezien we heel veel moesten proberen en controleren moest Denise heel veel geduld hebben. En wat deed ze dat goed! Wat een modelletje in de dop zeg! Ze deed precies wat we vroegen en konden zo prachtige foto’s maken. 
 
Deze serie zal ook worden toegevoegd aan ons portfolio met Fine Art Kids foto’s. 
 
Wil jij jouw kindje, of tiener ook zo mooi op de foto hebben? Check dan snel de Fine Art Kids mini sessie dagen via HIER
 
Wil jij een gezinssessie waarbij we ook foto’s van jouw kinderen maken? Check dan snel HIER
 
Veel kijk plezier! 
 
Liefs Gertrude en Gerhard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× App me met je vragen via hier
%d bloggers liken dit: