Fine art Animal

Na een uniek persoonlijk werk is het nu mogelijk om een sessie te boeken in deze style.

Je kan zelf kiezen wanneer jij jouw sessie wil doen. Ik heb geen vaste dagen hier meer voor. Ideaal dus!

Omdat ik inmiddels vele uren en veel meer ervaring en mogelijkheden heb, is er dit keer een ander soort pakket en veel meer opties wat jij zou willen.

Fine Art Animal budget pakket €75,-

 • ik shoot jouw kindje 15 minuten en houd totaal 30 minuten vrij voor je.
 • gebruik van mijn outfits mogelijk. Maximaal 1 outfit. Ik heb een wit kanten jurkjes wat bij elk dier past en bij elke maat kindje. En ik heb linnen shirts voor de jongens met evt een flathat.
 • je kiest 1 dier en 1 soort foto (keuze uit Flamingo, leeuw, Zwaan of engel).
 • ik kies zelf welke foto de beste is om te gebruiken en voeg indien nodig verschillende foto’s samen voor armen en gezicht.
 • je ontvangt 1 hoge resolutie digitale foto bewerkt met het dier en de compositie naar keuze binnen 2 weken na de sessiedag. Via we transfer. Je krijgt dan een social media file met logo van mij en een hoge resolutie digitale foto gereed om te laten drukken.
 • de digitale foto duurt gemiddeld 2/3 uur aan bewerking ivm feit dat het een foto manipulatie is. Dit ter informatie. Ik besteed dan ook minimaal 2 uur aan jouw foto en dit word dus niet afgeraffeld ofzo! Ik houd in mijn agenda vrij om hieraan te werken.
 • je ontvangt een digitale proefdruk, om te beslissen of je tevreden ben of dat er nog iets aangepast dient te worden.

Fine Art Animal pakket uitgebreid €135

 • ik shoot jouw kindje 15 minuten voor het dier en doen nog 1 extra setting daarna
 • ik houd totaal 1 uur vrij voor je.
 • gebruik van mijn outfits mogelijk. Maximaal 1 outfit. Ik heb een wit kanten jurkjes wat bij elk dier past en bij elke maat kindje. En ik heb linnen shirts voor de jongens met evt een flathat.
 • je mag 1 dier kiezen (zwaan, Flamingo, leeuw of engel)
 • Ik kies zelf welke foto de beste is om te gebruiken en voeg indien nodig verschillende foto’s samen voor armen en gezicht.
 • Je ontvangt een online galerie met de 25 beste foto’s bewerkt en al om uit kiezen.
 • 5 hoge resolutie digitale foto’s welke je van de galerie kan kiezen
 • je ontvangt een digitale proefdruk van de Animal foto, om te beslissen of je tevreden ben of dat er nog iets aangepast dient te worden.
 • Mogelijkheid om bij te bestellen

In onderstaande collectie kan je mijn persoonlijke serie vinden, en daarbij jouw keuzen. Deze kunnen met verloop van tijd nog aangevuld gaan worden. Indien Je zelf een uniek idee heb, raad ik aan even contact op te nemen met mij. Uiteraard speciale verhalen en redenen zijn altijd welkom om iets speciaals voor JOU te maken!

Momenteel is deze sessie alleen te boeken via een privé berichtje. Dus klik op het zwarte balkje met: Heb je een vraag App me dan, om in contact met mij te komen, zorg dat je weet welk pakket je wil boeken.

3 Reacties

 • Kim

  Wat een prachtige foto is het geworden! Hoewel mijn dochtertje eigenlijk geen minuut wilde stilzitten en de boel een beetje op stelten wilde zetten is het resultaat echt geweldig . Ook heel belangrijk, mijn dochtertje voelde erg op haar gemak. Hele gezellige sessie met mijn kleine piraatje!

 • Lisette

  Prachtige flamingo foto’s met mijn beide dochters.
  De oudste was ineens erg verlegen, de jongste wilde wel, dus mocht ze als eerst. Daarna kwam ook de oudste erbij, met als resultaat twee bijzonder prachtige flamingo foto’s. Het was een zeer relaxte sessie. Gertrude neemt het zoals het komt en heeft geduld. Ze stuurt de kinderen op een ongedwongen manier in de juiste pose. Ze is lief voor de kinderen.
  Ik heb zeer positieve ervaring met Gertrude. Ze heeft ook hele leuke ideeën en heeft een goede dosis enthousiasme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× App me met je vragen via hier
%d bloggers liken dit: