Vragenlijst Cake Smash

Hieronder gaan we aan de hand van een aantal vragen jouw sessie inrichten en gereed maken.  

We maken gebruik van een witte omgeving. Maar hier binnen kunnen verschillende stylen en settingen gemaakt worden. We hebben een prachtige ballonnen slinger welke heel erg in is. Ook kan je ballonnen op de grond, maar je kan ook kiezen voor een organische setting met bloemen of groene bladeren. 

Ik maak geen overvolle settingen, want het gaat uiteindelijk om het kindje en zijn/haar taart. Maar een thema is zeker toe te voegen aan jouw sessie. 

Let op: niet alle settingen en taarten zijn voor de Cake smash Normaal! Voor De Luxe pakket is wel alles mogelijk!
Indien je gekozen heb voor cake smash pakket Normaal en je wil een setting van Cake Smash De luxe, dan komt er €25 extra kosten bij voor de setting (passende taart niet bij gerekend, maar er zijn altijd passende taarten die bij beide pakketten mogen!)
Indien je pakket normaal heb gekozen maar graag een taartje van pakket De luxe wil, komt er €15 extra kosten bij voor het taartje.
Dit geld vooral voor de Cake Smash normaal taarten. De Cake Smash De luxe kan na overleg aangepast worden naar gewenste kleuren. Hier zijn meer opties voor.
Dit is standaard zo, maar door het nog aan te geven weten wij er nog extra rekening mee te houden dat wij niet afwijken van onze standaard leverancier hierin.
zijn er dingen die absoluut aanwezig moeten zijn (bepaalde versieringen), laat dit dan eventueel weten bij aanvullende informatie. Hier kan je indien je een de Luxe pakket heb, ook nog aangeven eventuele aanpassingen op settingen. Dit word ook nog besproken. Bij De luxe pakket kan je helemaal naar wens maken. Dit is bij Cake Smash normaal pakket niet mogelijk helaas.
invullen wat van toepassing is.
× App me met je vragen via hier
%d bloggers liken dit: