Cake Smash

Gefeliciteerd! Jouw kindje word alweer bijna 1 jaar (Of 2 of 3 jaar natuurlijk)! Wat een speciaal moment! Die wil je natuurlijk wel vastleggen met een super gave Cake smash sessie! Dan ben je bij mij aan het juist adres! Ik shoot al cake smash sessies sinds 2011! Ik heb al zeker 1000 cake smash sessies gedaan inmiddels. Deze informatie heb ik het laatste 1,5 jaar door gegeven aan Diana. Zij heeft inmiddels al zeker 100 baby’s voor haar lens gehad voor cake Smash sessies. Vanaf nu neemt hij grotendeels de Cake smash sessies over. 

Ik heb een studio in huis met super mooie studiolampen die mij ook bij slecht weer perfect licht geven. Ik heet je dan ook van harte welkom in mijn huisstudio. Lekker knus! Neem snel een kijkje HIER om de huisstudio te bekijken! 

Hier onder vind je de pagina’s met alle informatie die je nodig heb om te kijken of Diana JOUW fotografe ben, en daarna hoe alles in zijn werking gaat.

We beginnen met het bekijken van de Galerie.

Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk wat je nou kwijt ben aan een cake smash sessie bij mij. Dat vind je bij Investering. Hier vind je verschillende pakketten en extra opties.

Taarten 
De taarten worden tegenwoordig door Gertrude zelf gemaakt. Hierdoor kunnen we met recht zeggen dat mijn taarten lactose vrij zijn. Ook zijn de taarten halal (Alleen plantaardige gelatine word er gebruikt). 

We werken vooral nog met ronde taarten. De cupcake vorm is nog steeds te bestellen tegen meerprijs. Ook kan er gekozen worden voor een  eenhoorntaart tegen meerprijs. Bericht ons voor meer info hierover.

Setting
We doen de Cake Smash sessies in de witte omgeving. Je kan dan kiezen voor alleen wit met wat ballonnen, maar thema’s zijn ook nog prima te doen. Ook prachtige neutrale witte met wat groen of met bloemen zijn prachtig te doen.

Daarna als je sessie gereserveerd is kan je het formulier invullen om jouw keuze voor Setting door te geven, Dit doe je Hier. 

4 Comments

  • Naïm

    Super leuke shoot gehad met mijn zoontje, gelijk een klik gehad met de dames! Taart was mooi en de plek zag er super mooi uit. Je voelt je op je gemak en dat is super fijn! Een vaste klant erbij! Wij shooten vanaf nu altijd bij babylovenewbornart.

  • Esma

    Super fijne shoot gehad. De kleine voelde zich meteen veilig. En het ging super gemakkelijk! De dames zijn heel flexibel. Wij vonden het heel fijn, bedankt voor jullie geduld en behulpzaamheid. Tot ziens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× App me met je vragen via hier
%d bloggers like this: