Cake Smash Sessie Cas en Lotte

Cake Smash Cas En Lotte

De tweeling Cas en Lotte mochten langs komen voor hun Cake Smash sessie.
Ik mocht Cas en Lotte ook al als newborn fotograferen. Wat een schatjes waren en zijn het zeg!

Eerst mochten ze samen op de grote schommel. Deze schommel is voor de grotere kindjes, maar ook voor 2 baby’s. de kindjes schommelen nooit zelf of echt. Dit is altijd een compilatie foto (in de studio). We hebben hier gebruik gemaakt van meerdere foto’s die we tot 1 foto hebben samengevoegd. Echte Kunst dus!

Daarna mochten ze nog even zonder taartje op de foto ook.

Outfitje Lotte:
Bruin kanten rompertje maat 68/74
Off white tutu maat newborn tot 4 jaar. (is in grootte te stellen)
Parel ketting
Haarbandjes van Baby Love Newborn Shop (klik op link om deze fantastische haarbandjes zelf ook te kopen)

Outfitje Cas:
Off White rompertje in maten 56/62, 62/68, 68/74, 74/80

Toen kwam de Cake smash gedeelte. Ze mochten samen van 1 taartje. Dit was de eerste keer dat ik dit deed en moet zeggen dat ik dit veel leuker vind! Samen snoepen van 1 taart, hoe leuk! Lotte was wat terughoudender en voorzichtiger, maar Cas ging er helemaal voor! Zo fantastisch om dat te zien en te mogen fotograferen zeg! Dit is waarom ik zo hou van dit werk!

Outfitje Cas Cake Smash:
Eigen broekje klant
brettels en strikje van Baby Love Newborn Art.

Als laatste mochten ze dan ook nog even samen badderen. Ze deden het wel lijken alsof het badje niet groot genoeg was haha! Terwijl er al vele tweelingen voor hun gegaan waren haha. Hadden ze het niet samen gedaan, dan konden ze apart, maar ze deden het super samen. Was af en toe vechten om de plek, maar al met al zijn het prachtige foto’s geworden.
Badje was een melkbadje met alleen groen. Je kan tijdens jouw sessie ook voor een melkbadje kiezen ipv een sopbadje.

Setting:
Witte ballonnen slinger met groen. Wil je deze bij jouw sessie, geef dit tijdig aan. Wij hebben vaak er nog 1 hangen, maar soms moeten we hem maken en dit kost tijd. Indien je in andere kleuren wil, laat ook dit tijdig weten. Er gaan veel ballonnen in de slinger en dan houd ik de ballonnen apart voor je.
We hebben vele kleuren. Je kan ook zelf ballonnen leveren, zorg dat je die even een weekje van te voren aflever bij ons, dan kunnen we de slinger/boog maken voor jullie.

De sessie is op onze witte doek gedaan. Daar hebben wij er momenteel 1 van. En na elke cake smash sessie dient deze gewassen te worden. Dit betekend dat hij vooraf gereserveerd dient te worden. Dus laat indien je de witte achtergrond voor jouw cake smash wil (ipv de beige achtergrond en ondervloer), laat ook dit tijdig weten, dan kijken wij of deze al gereserveerd is voor jouw datum of niet. Zo niet reserveren wij hem voor jou.

Heb jij jouw cake Smash sessie nog niet geboekt bij mij? Je kan momenteel tot eind 2019 boeken. Alle kosten vind je HIER. Daar vind je ook gelijk een link om jouw sessie te boeken.

Wil jij graag een baby sessie i.p.v. een cake smash sessie boeken? klik dan HIER.

Wil je je aanmelden voor de mini sessie dagen en andere kortingen, blog updates en dergelijke? Klik dan HIER.

Veel kijk plezier en wie weet tot binnenkort.

Liefs Gertrude

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× App me met je vragen via hier
%d bloggers like this: