Cake Smash buiten

Hier vind je alles over een cake smash sessie buiten. Kids sessies kunnen al buiten gedaan worden bij 15+ graden. Ik heb verschillende prachtige outfits die ook mogelijk zijn om buiten te gebruiken. Zowel voor jongens als meisjes.

Klik HIER om naar een voorbeeld galerie voor cake Smash sessies (met uitgebreide bewerking) te gaan.

Een cake smash sessie is voor een 1e, 2e of 3e verjaardag. We zorgen dat er een mooi kleedje op de grond ligt tijdens de taart eten. De taart staat op een taartstandaard en we zorgen voor een standaard met een aantal ballonnen. Ook kunnen eventueel een paar andere items toegevoegd worden aan jouw setting, maar het is wel echt mooiste als je het zo simpel mogelijk houd. Kindje en taart en de ballonnen om het feestelijk te maken!

We zullen altijd beginnen met kindje zonder verjaardags setting (dus de baby style) foto’s maken. Daarna is het mogelijk als Gezin of met grote broers / zussen. Als laatste zullen we de taart en de ballonnen erbij pakken. Let op: er kan niet met de ballonnen gespeeld worden, omdat ik GEEN ballon in de natuur wil verliezen. Denk hierbij aan de natuur. Ik zorg sowieso dat ik een vuilniszak bij me heb, daar kan je netjes alles in gooien.

Tijdens een cake smash lopen we GEEN rondje! Wel kan er vooraf in overleg een andere lokatie binnen het parkje gekozen worden, maar normaal shooten we in het wild park natuur stukje. Hier doe ik vaak ook de baby sessies.

Je kan op 2 manieren jouw sessie boeken. Via de alles in 1 pakketten, waar alles in zitten. Deze vind je verder onderaan deze pagina. Maar ook kan je zelf jouw pakket geheel op eigen maat aanpassen, de A La Carte manier.

Mijn buiten sessies zijn inmiddels in vele magazines gepubliceerd en daarnaast al eens fotografie awards mee gewonnen! Ik lever dus hoge kwaliteit. Dus meer dan waard bij mij een sessie te laten doen! 


Update 8 April 2020:
In verband met de huidige situatie rondom het Covid-19 virus, doe ik momenteel alleen buiten sessies (vanaf 28 April, zodra we naar een 1,5 meter economie gaan!). Hier zitten een paar regels aan vast i.v.m. de richtlijnen van RIVM en de Overheid. 

  • We houden 2 meter afstand ongeveer. 
  •  Bij kinderen zal je zelf op tips en adviezen van mij moeten poseren indien ze slecht naar mij luisteren (wat heel normaal is). 
  • Bij zwanger, zorg zelf dat iemand die je vertrouwd erbij is voor hulp. 
  • grote families alleen op eigen risico. 
  • Zorg voor je eigen handgel
  • Er worden GEEN handen geschud
  • Alleen per betaal verzoek of direct overboeken te betalen! 

Ik shoot standaard in de NOORDHOEKSE WIEL PAPENDRECHT. Voor mijn verschillende stylen klik HIER.

Indien het slecht weer is (alleen regen/sneeuw/ijzel of extreme wind is reden tot verplaatsen, bewolkt is juist mooi op de foto’s, maar niet noodzakelijk) zullen we verplaatsen, tenzij bruidssessie is, zorg dan wel dat je bijvoorbeeld passende parapluutjes heb. Indien bij de verplaatste sessie ook regent is het optie tot binnen. Met uitzondering van familiefoto’s, deze kunnen niet binnen en zullen we gewoon weer opnieuw naar een moment kijken en bespreken.

Hier onder vind je de alles in 1 pakketten pakketten voor de Cake Smash. Dit is standaard pakketten inclusief foto shopgeld (er staat bij voor welk bedrag EN wat je daar ongeveer voor heb) om te besteden in jouw galerie /bestel site.

Normaal cake smash buiten pakket €115
Inclusief
– 1 uur houd ik vrij voor je
– gebruik van mijn atributen en outfitjes
– gedeelte met kindje alleen
– gedeelte met kindje en gezin of grote broers
– gedeelte met kindje en taartje
– privé galerie waar 25 uitgebreide bewerkte foto’s in staan waaruit je jouw foto’s kan bestellen.
– €35,- shop tegoed voor jouw foto’s (voor bijvoorbeeld: 7 hoge resolutie digitale foto’s, of bijvoorbeeld 17 lage resolutie social media digitale foto’s)
– extra foto’s te bestellen
– inclusief ronde taartje
– aanbetaling van €25

Uitgebreid pakket buiten €175
Inclusief
– 1,5 uur houd ik vrij voor je
– gebruik van mijn atributen en outfitjes
– privé galerie waar 40 uitgebreide bewerkte foto’s in staan waaruit je jouw foto’s kan bestellen.
– €75,- shop tegoed voor jouw foto’s (voor bijvoorbeeld: 12 hoge resolutie digitale foto’s, of bijvoorbeeld 50 lage resolutie social media digitale foto’s)
– extra foto’s te bestellen
– inclusief ronde of cupcake taart
– aanbetaling van €25

Wil je alsnog zelf een sessie samenstellen? Ga dan naar A La Carte Boeken. Let wel op dat een cake smash echt minimaal 1 uur moet duren ivm de tijd die nodug is voor de cake smash.

Wil je gaan boeken kan dat via onderstaande formulier.

Let op: de Avonden en de Zaterdagen hebben een avond en weekendtoelage van €20.

Voor alle info over mijn nieuwe werkwijze raad ik aan even rustig alles te lezen op de volgende link: Werkwijze

Op even weeknummers kan ik in de late middag van 16:00 uur of in de avond (in de zomer) Op de oneven weeknummers kan ik alleen in de ochtend.
Meerdere opties mogelijk. Check goed bij jouw gekozen pakket welke dagen mogelijk zijn.
indien je door verwezen ben of vaste klant ben krijg je voorrang op de mogelijke opties.
Indien je een klant account heb, of gebruik maakt van iemand zijn klant account, geef hier de voor en achternaam van deze klant account. Dit word altijd gecheckt met de betreffende account houder.
Deze 3 maanden is tot 3 maanden na de sessie. Dit gaat over de ruwe onbewerkte digitale bestanden.
× App me met je vragen via hier
%d bloggers liken dit: