Baby

Baby De Luxe sessie Milou

aja, je hoort het echt. Een baby sessie (tot 12 maanden) waarbij we ook foto’s van de baby slapend maken. Wat uniek!

Milou van 8 maandjes mocht bij mij al eerste proberen. Zij is normaal een makkelijke slaper, maar de laatste weken is zijn een zeer moeilijke en lichte slaper. Een perfecte uitdaging dus. Haar slaapje was rond 12 uur, dus we hadden onze sessie vanaf half 12 besproken. In de auto naar mij toe heeft mama dr best gedaan Milou wakker te houden en wonderbaarlijk gelukt! Doe ik haar niet na, als mijn zoontje wil slapen, doet hij dat gewokn hihi. Maar elke minuut wakker was er 1 meegenomen.

Eenmaal bij mij, was het uitkleden tot de pamper. Lekkere warme doek van thuis om haar heen en lekker de fles. Natuurlijk wilde ze niet direct slapen. Al lukte het mama om dr eventjes in slaap te hebben binnen 10 minuten, maar was niet diep genoeg en toen ze op de achtergrond lag, was ze wakker en hard aan het glimlachen naar ons. Dus dan maar beginnen met wakkere foto’s. Dit deed ze super! Toch bij de volgende setting weer even geprobeerd in slaap. Weer eventjes in slaap. We konden toen al meer, maar nog niet de perfecte pose.. weer wakker. En weer lachen en vrolijk. Dus weer wakker gefotografeerd wat echt prachtig was!
Wel waren we daarna bij deze setting nog even gebleven, maar toch nog proberen. Inmiddels waren de eerste 2 uur voorbij. Mama weer binnen 10 minuutjes gelukt om in slaap te krijgen. Met tips van mij al geprobeerd zo goed mogelijk neer te leggen. Inmiddels wist ook ik hoe Milou liefst lag en wat beste werkte. En kon daarop ook tips geven. Zoals zingen zolang ik probeerde Milou in slaapstand beter neer te leggen. Dit werkte perfect en mama en ik konden perfect samenwerken en zag ook wat ik eerder deed en deed het daarna ook zelf. Echt super! Een goede samenwerking is in dit geval cruciaal! Ik leer van mama, en mama van mij. Samen maken we die prachtige foto’s.

Ik heb ruim 40 prachtige bewerkte foto’s in een galerie kunnen maken! En geloof me, er waren er nog veel meer gaaf, maar dit waren de grappigste gezichtjes en mooiste lachjes.

Lijkt het jou ook leuk om jouw baby van 5 weken tot 12 maandjes te laten fotograferen. Kijk dan bij Baby’s naar de Baby De Luxe pakket. Daar vind je alles hier over.

Hier de foto’s van de Baby de Luxe sessie van Milou wat je dus ongeveer kan verwachten als galerie optie. (dit zijn er 39 van totaal 40 waar je bij een Baby De Luxe uit mag kiezen.)

Wil jij meer informatie over een Baby De Luxe Sessie? klik dan HIER.

Ik hoop dat je het leuk vond weer eens een kijkje in mijn werk te kunnen nemen. En wellicht tot binnenkort.

Liefs Gertrude

Dit vind je misschien ook leuk...