Baby Fine Art Gezin Kids Zwanger

Bloesem mini sessies

Ik heb echt een prachtige setting gecreëerd voor de Bloesem mini sessies.

Voor Wie?
– Zwangeren
– baby’s (vanaf 4 maandjes ivm goed op de buik kunnen liggen op de schommel)
– kinderen
– gezin
– mommy and me

Wanneer?
Op Zaterdag 16 en zondag 17 mei

Waar?
In Papendrecht, buiten in een park (is geen picknick park, dus geen angst voor sluiting oid).

RIVM
Alles zal via RIVM regels gaan. De kinderen kan ik in overleg als ze onder de 12 jaar zijn wel in de buurt van komen hoor, alleen volwassenen graag wel op minstens 1,5 meter afstand blijven. Dit is prima te doen. Wil je liever dat ik ook 1,5 van je kindje houd, geen probleem. Dit is mogelijk hoor. Ik draag geen mondkapje omdat ik netjes afstand houd en ik astma heb en dan nog moeilijker kan ademen. Uiteraard indien er iemand in gezin snottert en ziek is, gelieve een nieuwe afspraak te maken. Deze mini sessies worden echt nog vaker gedaan de komende tijd. Daarnaast is er geen aanbetaling, dus ook geen angst dat als je niet kan. Wel vragen we maximaal 3 uur voor jouw sessie door te geven als er iemand ziek is geworden.
Tevens word de schommel na elke sessie gedesinfecteerd!

Hooikoorts
Heb jij hooikoorts en snotter je daarom? Alleen als je zelf echt zeker ben dat dit het is, dan is er totaal geen probleem. Manlief heeft het hier ook, dus we weten wat het is.

Mini Sessie buiten €35
Inclusief:
– 15 minuten shooten wij jou en jouw kindje, de andere 15 minuten zullen we voornamelijk het wisselen van de klanten doen en het afhandelen van alles. (Contactloos). Wachten op jouw beurt of de volgende klant die wacht op zijn beurt kan netjes op afstand. Er is voldoende ruimte op de paden. Elke 30 minuten heb ik een klantje, dit voornamelijk om het zo goedkoop mogelijk te kunnen houden.
– een online Galerie waar je jouw foto’s kan bekijken. Deze blijft 6 maanden online. Voorbeeld hiervan klik HIER. Dit is binnen 2 weken. daarna is het ontvangen van jouw digitale foto’s zodra jij besteld heb. Afdrukken is binnen 1-3 werkdagen.
– 5 hoge resolutie digitale foto’s die je uit jouw galerie kiest. je krijgt van mij een code waarmee je jouw 5 hoge resolutie digitale foto’s kan kiezen. Tevens kan je ook extra foto’s bijbestellen. bij de Voorbeeld galerie kan je ook als je op het winkelmandje klik vinden wat de prijzen zijn van bijbestellingen.
– gebruik van een outfitje van mij kan, dit wel vooraf in overleg, dan neem ik deze schoon en volgens RIVM hygiene regels. Dit outfitje zal dan minstens 3 dagen NIET gebruikt zijn EN netjes gewassen. Vraag even voor de mogelijkheden en maten. Mooiste is hierbij wit.

Wil je meer tijd voor jouw sessie? Dan kan je ook 2 sessies achtereen boeken. je krijg je dubbele tijd (totaal uur wat ik vrij voor je houd) en 10 digitale foto’s i.p.v. 5. Geef dit aan bij aanvullende info dat je 2 sessies wil boeken na elkaar.

Wil je weten wat je ongeveer aan verschillende foto’s kan verwachten? klik dan HIER voor de voorbeeld galerie van de Schommel mini.

Direct een plekje reserveren kan je via onderstaande formulier.

Alvorens te reserveren lees de Algemene Voorwaarden!

Indien je bloesem mini uitgebreid (dubbele sessie) wil, klik beide tijden aan. En uiteraard is belangrijk dat beide tijden achter elkaar beschikbaar zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *