acties Baby Fine Art Kids

Kadobonnen Fine Art Kids actie

Na een uniek persoonlijk werk is het nu mogelijk om een sessie te boeken in deze style.

Je kan zelf kiezen wanneer jij jouw sessie wil doen. Ik heb geen vaste dagen hier meer voor. Ideaal dus!

Omdat ik inmiddels vele uren en veel meer ervaring en mogelijkheden heb, is er dit keer een ander soort pakket en veel meer opties wat jij zou willen.

Reeds gemaakte foto’s:

Fine Art Animal budget pakket €50,-

 • ik shoot jouw kindje 15 minuten en houd totaal 30 minuten vrij voor je.
 • gebruik van mijn outfits mogelijk. Maximaal 1 outfit. Ik heb een wit kanten jurkjes wat bij elk dier past en bij elke maat kindje. En ik heb linnen shirts voor de jongens met evt een flathat.
 • je kiest 1 dier en 1 soort foto (keuze uit mijn persoonlijke serie).
 • ik kies zelf welke foto de beste is om te gebruiken en voeg indien nodig verschillende foto’s samen voor armen en gezicht.
 • je ontvangt 1 hoge resolutie digitale foto bewerkt met het dier en de compositie naar keuze binnen 2 weken na de sessiedag. Via we transfer. Je krijgt dan een social media file met logo van mij en een hoge resolutie digitale foto gereed om te laten drukken.
 • de digitale foto duurt gemiddeld 2/3 uur aan bewerking ivm feit dat het een foto manipulatie is. Dit ter informatie. Ik besteed dan ook minimaal 2 uur aan jouw foto en dit word dus niet afgeraffeld ofzo! Ik houd in mijn agenda vrij om hieraan te werken.
 • je ontvangt een digitale proefdruk, om te beslissen of je tevreden ben of dat er nog iets aangepast dient te worden.

Fine Art Animal pakket uitgebreid €75

 • ik shoot jouw kindje 15 minuten en houd totaal 30 minuten vrij voor je.
 • gebruik van mijn outfits mogelijk. Maximaal 1 outfit. Ik heb een wit kanten jurkjes wat bij elk dier past en bij elke maat kindje. En ik heb linnen shirts voor de jongens met evt een flathat.
 • je kiest of 1 dier op 2 manieren, of 2 dieren op ieder 1 manier. (keuze uit mijn persoonlijke serie).
 • Ik kies zelf welke foto de beste is om te gebruiken en voeg indien nodig verschillende foto’s samen voor armen en gezicht.
 • je ontvangt 2 hoge resolutie digitale foto bewerkt met het dier en de compositie naar keuze binnen 2 weken na de sessiedag. Via we transfer. Je krijgt dan een social media file met logo van mij en een hoge resolutie digitale foto gereed om te laten drukken per kunstwerk/foto.
 • de digitale foto duurt gemiddeld 2/3 uur aan bewerking ivm feit dat het een foto manipulatie is. Dit ter informatie. Ik besteed dan ook minimaal 2 uur per foto en dit word dus niet afgeraffeld ofzo! Ik houd in mijn agenda vrij om hieraan te werken.
 • je ontvangt een digitale proefdruk, om te beslissen of je tevreden ben of dat er nog iets aangepast dient te worden.

Fine Art Pakket De Luxe €125

 • ik shoot jouw kindje 15 minuten en houd totaal 30 minuten vrij voor je.
 • gebruik van mijn outfits mogelijk. Maximaal 1 outfit. Ik heb een wit kanten jurkjes wat bij elk dier past en bij elke maat kindje. En ik heb linnen shirts voor de jongens met evt een flathat.
 • je kiest of 1 dier en 2 soorten foto’s, of 2 dieren en 1 soort foto per dier (keuze uit mijn persoonlijke serie).
 • ik kies zelf welke foto de beste is om te gebruiken en voeg indien nodig verschillende foto’s samen voor armen en gezicht.
 • je ontvangt 2 hoge resolutie digitale foto bewerkt met het dier en de compositie naar keuze binnen 2 weken na de sessiedag. Via we transfer. Je krijgt dan een social media file met logo van mij en een hoge resolutie digitale foto gereed om te laten drukken.
 • de digitale foto duurt gemiddeld 2/3 uur aan bewerking ivm feit dat het een foto manipulatie is. Dit ter informatie. Ik besteed dan ook minimaal 2 uur per foto en dit word dus niet afgeraffeld ofzo! Ik houd in mijn agenda vrij om hieraan te werken.
 • je ontvangt een digitale proefdruk, om te beslissen of je tevreden ben of dat er nog iets aangepast dient te worden.
 • tevens zullen we een aantal ‘gewone’ fine art foto’s maken en je ontvangt de 10 beste foto’s hiervan zowel digitaal op een prachtige houten USB stick, als deze 10 + de 2 animal foto’s op 10x15cm prachtig afgedrukt in een luxe houten kistje waar je ook de USB stick in kan opslaan.

In onderstaande collectie kan je mijn persoonlijke serie vinden, en daarbij jouw keuzen. Deze kunnen met verloop van tijd nog aangevuld gaan worden. Indien Je zelf een uniek idee heb, raad ik aan even contact op te nemen met mij. Uiteraard speciale verhalen en redenen zijn altijd welkom om iets speciaals voor JOU te maken!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *