acties Baby Fine Art Gezin Kids

Extra datums Voor Prinsessen Mini Sessies!

Ik heb nieuwe datums gepland voor de Prinsessen mini sessies!
Had jij al gereserveerd voor de oude datum, dan zullen we een datum naar jouw keuze bespreken, je hoeft je neit aan deze data te houden.

Er is inmiddels plek voor meer plekjes!
Wel de Corona nog even in gedachten houdend, zal ik ruimer plannen zodat er echt maar 1 gezin tegelijk aanwezig is en tijd is om te ontsmetten de ruimte en mijzelf.

Nieuwe data en tijden zijn:
Zaterdag 11 Juli in de ochtend
Zaterdag 18 Juli in de ochtend
Zaterdag 15 Augustus in de ochtend
Zaterdag 22 Augustus in de ochtend

Hieronder vind je de prijslijst voor deze prachtige Prinsessen sessies!

Is jouw dochter helemaal gek van Prinsessen?

Let op: Extra plekken op Zaterdag 7 Maart in de middag zijn toegevoegd!
Dan kan ze op Zaterdag 14 Maart in de ochtend in Papendrecht voor 1 dag compleet prinses voelen! En dat gaan we gelijk voor altijd vast leggen!

wauw, de plekjes zo waren binnen 24 uur gevuld! We hebben extra plekjes vrij gemaakt!

😍

Ook hebben we een optie met een prince charming grote (of kleine) broer erbij. Hoe Leuk! Maten hiervan zijn 3 tot 14 jaar.We hebben een prachtige setting verzonnen voor deze prachtige mini sessies!

We gaan bij deze sessie ook gebruik maken van een schommel ! In een prachtige witte setting met wolken en gouden sterren. Ook nog een prachtige kroon en toverstaf! We maken het helemaal af! Ook met prachrige ketting en mooie handschoentjes!

Boek jij jouw sessie voor 1 januari, dan ontvang je automatisch ook een prachtig harmonica boekje 4 luik van 10 cm met 8 foto’s.

Je vind hieronder een moodboard van wat ons idee is. En het Jurkje wat besteld Is!

De prinsessen jurk die wij hiervoor gekocht hebben hebben we in 4 maten en dus ook 4x. In Maat 4,6,8 en 10 jaar. De jurken zijn zo dat we ze passend bij elke maat kunnen maken. Voor sitters, 2 en 3 jarige hebben we eventueel een ander roze of beige jurkje.

Princessen mini sessie €99,-
Inclusief:
– 30 minuten shooten wij jouw kindje in deze prachtige setting met de jurk die je ziet op de foto, of een outfit van jezelf indien je dat liever heb
– een luxe opbergdoos met 10 prachtige foto’s in 10×15 cm EN een USB stick met alle digitale foto’s van deze sessie

Prinsessen mini budget €60,-
Inclusief:
– 30 minuten shooten wij jouw kindje in deze prachtige setting met de jurk die je ziet op de foto, of een outfit van jezelf indien je dat liever heb
– 10 digitale foto’s in hoge resolutie door mij gekozen.

Bij het boeken van jouw sessie is er een aanbetaling van €25,- van toepassing om jouw reservering vast te zetten.

Boeken van jouw sessie doe je via onderstaande formulier

Wees snel want vol=vol!

Liefs Gertrude

Extra info: Indien corona aanhoud kan je kiezen om jouw sessie mee te verplaatsen. Ook als jouw kindje buiten de nu aangegeven leeftijden zal vallen is dit geen probleem. Je zal ten alle tijden een tegoed van bedrag van de aanbetaling houden. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken dat ik failliet zou gaan, want dat zal zeker niet gebeuren. Omdat ik mijn zaak in huis heb, en altijd goed gezorgd heb dat ik zo min mogelijk vaste lasten heb van mijn studio, kan ik een aantal maanden zeker overleven 😉 Gewoon voor geval je je zorgen maak, want in deze tijd maakt iedereen zich wel zorgen en zoals velen weten houd ik van duidelijkheid en transparantie naar mijn klanten toe.

Let wel op: Je plekje staat pas vast als ik de aanbetaling binnen heb. Dit omdat ik beperkte plekjes heb.

Indien je deze sessie via jouw klant account tegoed wil gebruiken
indien je door verwezen ben of vaste klant ben krijg je voorrang op de mogelijke opties. Indien je door verwezen bent, krijgt zij ook een leuke attentie van ons.
Deze word pas gerekend als we een datum hebben afgesproken. en krijg je een betaal verzoekje via je telefoon. De rest van pakket betaal je tijdens jouw sessie aan eind van de sessie ook met betaalverzoekje.
Deze 3 maanden is tot 3 maanden na de sessie. Dit gaat over de ruwe onbewerkte digitale bestanden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *