Baby Fine Art Gezin Kids Zwanger

Kadobon Actie!

Omdat ik een Fotografie Award gewonnen heb (AFNS Awards) heb ik een prachtige unieke actie besloten te doen! Maar liefst 50% korting op ALLE kadobonnen!

Ik heb naast deze Award ook al vele publicaties gehad de laatste tijd. Ik ben hier dan ook meer dan trots op natuurlijk!

In verband met de huidige situatie rondom Covid-19 heb ik wel een aantal voorwaarden hiervoor:
– De kadobon is 2 jaar geldig (daarna word hij omgezet naar het bedrag waar de originele sessie voor was)
– kan alleen ingeleverd worden in mijn huisstudio
– kan alleen ingeleverd worden als de restricties opgeschort worden
– Tenzij ik speciaal aangeef dat hij vanaf dat moment ingeleverd kan worden.
– De kadobon voor NEWBORN sessies is wel geldig, maar zal in de tijd van de Restricties dan aan huis gedaan worden, volgens de richtlijnen van de Overheid over contact met anderen.

Let op: Alleen de eerste 10 kadobonnen kunnen met deze code besteld worden! Dus beperkt beschikbaar! De code word bij het afronden ingevuld en dan word jouw winkelmandje automatisch aangepast.

Code: Kadobon20

Bestel jouw kadobon via onderstaande opties: Voor meer informatie kan je bij betreffende kopjes kijken voor uitgebreide informatie over de sessies. Bij kadobonnen staat alleen wat er in je pakket zit. Geen algemene uitgebreide informatie.

Let op: kadobonnen kunnen NOOIT ingeruild worden voor geld, maar wij zijn heel flexibel met omzetten van kadobonnen naar andere sessies of andere personen. Zeker in deze onzekere tijden!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *