newborn

Oudere newborn sessie Lieke

Newborn Lieke was ten tijde van haar newborn sessie 10 weken oud. We zijn totaal 4 uurtjes bezig geweest met haar. In begin vooral veel prachtige wakkere foto’s kunnen maken. Ze wilde niet slapen, maar ze was ook flink ontevreden waardoor ze veel moest huilen. Het was even zoeken naar wat ze fijn vond. Dat bleek met rust gelaten te worden. Dus gewoon neerleggen hihi. Vanaf dat moment konden we op de beanbag (effen achtergrond) fantastische foto’s maken. Ook wilde ze blijkbaar gewoon geheel naakt zijn. En dan liefst een kleedje over de heen zodat ze daar mee kon spelen. Geweldig haha! Na een tijdje zei moeders dat ze het nu nog wel een keer kon proberen in slaap te krijgen. In zo’n geval is het soms wel handig om dit aan de mama over te laten. Zeker omdat ik het zelf al geprobeerd had, maar ze toen niet zo goed wilde. Dus mama aan de slag terwijl ik even wat produten voor mijn webshop fotografeerde. Binnen no-time lag ze te slapen en konden we de slaap foto’s maken. Een oudere newborn word sneller wakker dan een jonge newborn en is het veel en vaak weer sussen terug in slaap. Ook met Lieke was dit het geval. We hebben nog 2 verschillende prachtige foto’s kunnen maken in slaap.
Dit bewijst met veeel geduld en vooral tijd, krijg je ook oudere newborns in slaap.

Ik heb een speciaal pakket gemaakt voor deze sessies voor newborns van 5 tot 12 weken oud. Waarin we alle tijd nemen om de baby in slaap te krijgen. We houden hier tot 4 uur vrij voor. Sommige baby’s zullen die tijd niet nodig hebben, anderen zoals Lieke wel.

Om vooral zo’n oudere newborn sessie te doen, is er echt veel tijd en geduld nodig, maar 1 persoon erbij maximaal (vaak zijn de papa’s degene met het minste geduld) en geen andere kinderen aanwezig zijn. Maar het is zeer goed te doen. Want Lieke zorgde ervoor dat ik de meest moeilijke baby had, en zij heeft ook bewezen dat het goed kwam.

Wil je meer weten over deze oudere newborn sessie? Klik dan snel HIER.

Liefs Gertrude

HIeronder de foto’s:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *