newborn

Model Oproep oudere Newborn

Om mij ook te gaan specialiseren in de oudere newborns zoek ik newborn baby’s van 5 weken tot 10 weken. Het gaat nog steeds om een newborn sessie, maar dan met een baby tussen de 1 en 2 maandjes oud ongeveer. Lokatie is mijn knusse huisstudio te Papendrecht.

Voor vrijdag ochtend 31 januari om 10:00 uur zoek ik dus een newborn modelletje (mag jongen of meisje zijn) voor een portfolio newborn sessie in de leeftijd van ten tijde van de sessie tussen de 5 en 10 weekjes oud.

De sessie kan tussen de 3/4 uur gaan duren, maar kan ook korter. Het is handig als je in ieder geval je hele ochtend vrij houd en als je begin van de middag ook nergens hoeft te zijn, zou fijn zijn. Grote broers en zussen zijn even niet welkom (sorry). Dit omdat ik me compleet wil richten op deze oudere newborns in slaap te fotograferen, zoals we dit bij de jonge newborns doen. We gaan dus voor die prachtige slaap foto’s. Ook als jij denkt dat jouw baby alleen nog maar wakker is, mag je jouw baby opgeven. het gaat er juist om dat ik uitdagingen krijg 😉 Van makkelijke baby’s word ik niet beter hihi.

Meld je hieronder aan voor de model oproep. We moeten de foto’s mogen gebruiken voor ons portfolio op social media en je krijgt hiervoor de foto’s die wij besluiten te gebruiken in hoge resolutie zonder watermerk, mag dit niet, kan je je kindje opgeven, maar dien je wel te betalen voor de sessie en foto’s. (prijzen vind je HIER, stuur mij een Appje om dit te boeken)

Let op: de sessie kan 3/4 uur duren. Houd hier rekening mee (dus voornamelijk voor oudere kinderen dat die niet van school gehaald hoeven te worden, het is ook beter als er geen oudere kinderen bij zijn)
Voorwaarden: fotos moeten gebruikt mogen worden voor portfolio. Als bedankje voor je tijd ontvang je de digitale bestanden (zonder logo) die ik besluit te gebruiken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *