acties newborn

Speciale newborn mini sessie actie!

Wil jij van jouw vanaf van 2 tot 6 weken prachtige gebakerde foto’s zoals de voorbeeld foto’s? Maar niet een volledige prijs voor een Newborn sessie kwijt zijn?

Let op: deze actie is alleen te boeken tot 30 Januari!

Dan heb ik de oplossing!

De Newborn mini sessie €45,-
Inclusief:

  • ik houd 1 uur vrij voor je
  • gebruik van mijn spulletjes
  • 1 kleur thema die je kies waar ik mee werk
  • geen garantie op slapende foto’s, maar ik doe er wel mijn best voor, al is een minimaal aantal mooie foto’s de hoofdzaak.
  • 5 hoge resolutie digitale foto’s die ik kies met 1 week via we transfer in kwaliteit zoals je gewend ben van mij.
  • voorwaarden: je betaald hele pakket bij boeking.

Extra foto pakket opties:
Fotopakket 1 €50,-
Alle digitale foto’s in lage resolutie voor bijvoorbeeld social media
Fotopakket 2 €70,-
Alle digitale foto’s in hoge resolutie voor afdrukken bijvoorbeeld
Let op: fotopakket is niet verplicht gezien er al digitale foto’s bij het sessie pakket zitten.

Sommige baby’s zullen direct slapen en dan kan ik in een uurtje tijd enorm veel, maar andere baby’s blijven nog wat onwennig en dan kunnen we de basis wat ik hier bied.

Wat kan je verwachten?
We gaan mooie foto’s maken van de baby ingebakerd. Hiermee kunnen we veel verschillende foto’s maken zonder de baby veel tot last te zijn en dus ook in korte tijd. Indien de tijd en de baby het toelaat kunnen we nog wat foto’s maken bedekt naakt. Ingebakerd kunnen er ook wat foto’s met grote broers/zussen gemaakt worden, maar dit kost vaak veel tijd dus kan alleen als de baby zelf verder rustig is.

Belangrijk:
Belangrijk is dat je zorgt dat de voeding maximaal 1 uur voor de afgesproken datum gegeven is. Niet langer ervoor. De baby moet lekker vol zitten met drinken. Zorg anders dat je een kant en klare fles heb zodat ze snel een paar slokjes kunnen geven. Er is geen tijd voor een complete voeding!

Je kan jouw sessie boeken via privé berichtje. Ook als je nog zwanger ben momenteel! Je kan boeken vanaf moment dat je nu 20 weken ben. Als je nog zwanger ben, schrijf ik jouw uitgerekende datum op en dan kan je me berichten als je bevallen ben en dan boeken wij jouw sessie. Je ben op die manier gegarandeerd van een plekje.

Liefs Gertrude

Reserveer snel via onderstaande formulier.

indien je een meervoud van een pakket wil, geef dit bij aanvullende informatie even aan.
Hier onder zet je je uitgerekende datum of de datum van de geboorte.
Wees gerust, Nee is ook een antwoord en het geeft totaal NIET als je het niet wil. Wij willen niet de eerste personen zijn die jouw baby op het internet zetten. Daarin tegen indien je JA zegt ontvang je de digitale foto's die wij besluiten te gebruiken voor ons portfolio ontvang je gratis / extra van ons.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *