newborn

Newborn sessie Samir

Lieve Samir kwam samen met grote broer Amir naar mijn knusse huisstudio in Papendrecht. Hier hebben we Prachtige foto’s mogen maken van dit ventje van ten tijde van de sessie 4 weekjes jong. Hij kwam voor een uitgebreide Newborn sessie, maar ik mocht alleen de ingebakerdere foto’s posten en met grote broer. Dit staat gelijk aan wat wij doen met een Newborn mini sessie, dus doen wij nu even alsof dat het was 😉 deze foto’s waren ook allemaal ruim binnen het eerste uur geschoten.

Met een Newborn mini maken we alleen ingebakerde foto’s van jouw baby van 2 weken tot 6-8 weken. Elke baby vind dit lekker, dan zijn ze weer even terug in de baarmoeder wat zo vertrouwd is.

We proberen binnen alleen ingebakerde foto’s zo veel mogelijk verschillende foto’s te maken. De meeste baby’s vallen heerlijk in slaap tijdens deze foto’s en kan je dus die prachtige slapende foto’s ontvangen. Kleine Samir besloot ook zo goed als gelijk lekker te gaan slapen. Ideaal dus! Al snel mocht grote broer er ook bij. Uiteraard eerst even flink onzeker en verlegen, wat normaal is voor kindjes. Maar al snel had ik hem ontdooit en hebben we Prachtige foto’s kunnen maken.

Deze mama had gekozen voor alle digitale foto’s. Wat voor de Newborn mini in dit geval tussen de 50-150 (bij haar 100) zou zijn. Maar omdat dit officieel een uitgebreide Newborn sessie was krijgt zij er nu tussen de 150-200. Uiteraard zullen hier ook dubbele foto’s bij zitten natuurlijk, maar ze worden allemaal nagelopen of ze goed zijn, we bewerken de huidjes dat ze glad zijn. (Werken geen pukkels weg, dit kan indien nodig achteraf bijgesteld worden voor een aantal foto’s die je graag zou willen laten drukken bijvoorbeeld. Samir had een prachtig glad huidje dus bespaard zijn mama daar weer op.

Hieronder zie je dus de variëteit die een Newborn mini sessie brengt. Super gaaf dus! Maar ik raad wel aan, heb je de extra centen, ga dan voor een normale uitgebreide sessie, want na de gebakerde foto’s kan ik nog zoveel prachtigs met bedekt naakt of outfitjes!

Wil jij alle informatie over de Newborn Mini Sessie. Klik dan HIER.
Wil jij alle informatie over de uitgebreide Newborn sessies. Klik dan HIER.

Ook als je nog niet bevallen ben, raad ik aan de boeken. Ik zet jouw gekozen sessie dan in mijn agenda op jouw uitgerekende datum of de maximale datum dat ze jou laten lopen of geplande keizersnede. Na een aanbetaling ben je gegarandeerd van een plekje. Ik neem per uitgerekende datum/week maximaal 3 garantie plekjes aan indien je nog niet bevallen ben. Ik heb meer plek per week, maar gezien je een schuiving van 4 weken kan hebben, is dit een maximum waarbij ik kan garanderen op een plekje. Daarnaast houd ik ervan om ook voor Last minute klanten ruimte te houden.

Veel kijk plezier en wellicht tot snel in mijn huisstudio.

Liefs Gertrude
Baby Love Newborn Art

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *