Baby Fine Art Gezin Kids Zwanger

Vintage mini sessie

Na lang zoeken naar nieuwe inspiratie heb ik weer een prachtige mini sessie bedacht. Een Vintage mini sessie. Deze is voor kindjes vanaf dat ze kunnen zitten tot en met zwangere dames en hun gezin eventueel.

Wanneer heb ik deze mini sessie?
Op zaterdag 25 April tover ik mijn huisstudio om tot een prachtig decor.

Ik heb nog geen voorbeeld foto’s maar om je wel een beeld te geven wat je kan verwachten heb ik een tekening van de setting gemaakt met bijpassende moodboard.

Er komen vintage lijstjes net van de muur af te hangen. In mijn witte setting omgeving (wit hout achtergrond, witte vloer en witte gordijnen aan beide zijden). Deze hangen aan een 1,50 meter brede berk stam. Welke aan de linkerkant een prachtig boeket heeft van soort riet achtig met zacht groene bladeren en mooie kunstboeken in beetje oud roze achtige kleuren. Dit komt ook op de grote lijst aan de rechterkant. En in de grijze grote vogelkooi. Er is een donker houten kinders stoeltje. De setting is 2 meter breed en de stam hangt op 1,80 meter hoog. Ik zorg nog voor extra vintage lijstjes voor de baby’s die worden op de grond tegen de muur geplaatst. Ook kunnen ze op het stoeltje zitten en dan passen ze hoger in de setting.

Setting:

Alles in rustige natuur tinten die niet schreeuwen. De saturatie van de kleuren worden in de foto’s gedempt. Niet compleet zwart wit of sepia, maar wel richting die tinten. Alleen roze blijf je wel nog als roze herkennen. Maar zoals de moodboard worden de foto’s. Qua beeldstijl.

Het outfitje wat ik er speciaal bij gezocht heb is echt fantastisch, maar er kan ook gebruik gemaakt worden van bijvoorbeeld mijn kanten witte jurkjes. Welke ook prachtig kunnen staan. (Uitgebreide keuze aan outfitjes vind je onderaan bij reserveer formulier)
Het outfitje bij deze setting is een echte prinsessen jurk die luxe uit straalt. Hij is in de maten vanaf de baby kan zitten tot 12 jaar. Voor alle leeftijden dus😍😍

Let op: ik heb maar 4 plekjes voor deze mini sessie!

Moodboard en outfitjes en de luxe opbergbox:

De pakketten:
Zwanger special vintage sessie €150,-
Inclusief:

  • 60 minuten shooten we jou en jouw gezin met outfit naar keuze.
  • een luxe opbergdoos met 10 prachtige foto’s in 10x15cm EN een USB stick met alle digitale foto’s van deze sessie
  • 20% korting op jouw newborn sessie bij mij. (Acties uitgezonderd)

Vintage mini de luxe sessie €99,-
Inclusief:
– 30 minuten shooten wij jouw kindje of jou in deze prachtige setting met de jurk die je ziet op de foto, of een outfit van jezelf indien je dat liever heb
– een luxe opbergdoos met 10 prachtige foto’s in 10×15 cm EN een USB stick met alle digitale foto’s van deze sessie

Vingate mini budget €60,-
Inclusief:
– 30 minuten shooten wij jouw kindje of jou in deze prachtige setting met de jurk die je ziet op de foto, of een outfit van jezelf indien je dat liever heb
– 10 digitale foto’s in hoge resolutie door mij gekozen.

Bij het boeken van jouw sessie is er een aanbetaling van €30,- van toepassing om jouw reservering vast te zetten.

je boekt jouw sessie via onderstaand formulier.

Liefs Gertrude

Meerdere opties mogelijk. Elke extra gebruik outfit is extra €20,- bovenop pakket prijs.
indien je door verwezen ben of vaste klant ben krijg je voorrang op de mogelijke opties. Indien je door verwezen bent, krijgt zij ook een leuke attentie van ons.
Deze word pas gerekend als we een datum hebben afgesproken. en krijg je een betaal verzoekje via je telefoon. De rest van pakket betaal je tijdens jouw sessie aan eind van de sessie ook met betaalverzoekje.
Deze 3 maanden is tot 3 maanden na de sessie. Dit gaat over de ruwe onbewerkte digitale bestanden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *