Zwanger

Zwanger sessie Priscilla en dochter Sterre

Eindelijk mocht Priscilla dan haar lang verwachte zwanger Bloesem sessie komen doen! Samen met Dochter Sterre. Welke al paar keer model heeft gestaan voor mij, en tegelijk een leuk vriendinnetje van Aryen is.

Priscilla kwam langs met 34 weken zwangerschap en had al vroeg een flinke buik. We wilde alleen wachten tot de nieuwe studio ruimte voor we de sessie zouden doen. Zodat we met de schommel konden werken.

Ze mocht een grote hoeveelheid outfits aan (normaal is dit 1 outfit en extra outfits is €15 per outfit). Een normale zwanger sessie is €50 (exclusief foto’s, pakketten hiervan beginnen bij €30,-) voor meer info over mijn zwanger pakketten vind je HIER.

Ze mocht een aantal nieuwe outfits aan proberen en laten fotograferen. De lichte groene is de meest recente nieuwe outfit. Deze is een maat die 1 size fits all.. enne.. Ik geloof dat dat ook zo is! Zoals je ziet heeft Priscilla een heerlijk maatje en zij past hem ook prachtig! Ook maatje s of m zullen hem passen. Uiteraard zullen de mouwtjes dan wat meer hangend zijn. Maar beide manieren zijn prachtig😍
Dus een zeer fijne mooi nieuwe aanwinst.
De donker groene outfit is maatje XL/XXL
De wit met kant outfit is Maat M/L/XL
Hier hebben wij zoals je ziet prachtige kanten outfitjes voor grote zussen erbij in maten 1 jaar tot 8 jaar maximaal.
De roze outfit is ook maatje M/L/XL en hier past het prachtige prinsessen outfitje mooi bij voor grote zussen. In maten 1 jaar tot 8 jaar maximaal (Voor 9 en 10 jaar komt binnenkort) .

De setting is gefotografeerd voor de speciale Bloesem mini sessie dag. Deze is Zaterdag 28 Maart. Info hierover vind je HIER.

Al mijn foto’s (ook en juist die op mijn website staan) komen zo in deze kwaliteit uit mijn camera. Ik pas niks aan. Doordat ik gelijk prachtige foto’s schiet en er weinig tot niks aan hoef te doen (behalve nalopen en eventueel wat lichter maken en bijsnijden na) kan ik ook leuke pakketten aanbieden met snellere levertijd dan voorheen. Tijd is geld en we willen allemaal het beste voor het minste geld, maar goed werk kost geld. In mijn geval niet perse, mijn 12 jaar ervaring, helpt mij om sneller en veel efficiënter te kunnen werken waardoor ik mijn prijzen zo laag mogelijk kan houden.

De sessie van Priscilla en Sterre was in ieder geval weer gelukt!! Bedankt Priscilla voor het vertrouwen in mij en mijn werk😘

Hier nog even de links onder elkaar:
HIER voor de Bloesem mini 28 maart (ook voor zwangere)
HIER voor de Zwanger sessie informatie

Liefs Gertrude
Baby Love Newborn Art

Hieronder de fotos van de zwanger sessie.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

 1. Priscilla zegt:

  Lieve gertrude ,
  Het was een feestje om bij je thuis te zijn en zoveel mooie jurken te mogen passen en om mee te shootte.
  Wat een geweldige collectie aan kleding heb je zowel voor zwangere als voor de kleintjes.
  Je heb zoveel ideeën om te fotograferen . Voor ieder wat wils.
  De schommel vind ik super mooi met de bloesems.
  Ben enorm blij met mijn foto’s, ze zien er geweldig uit!
  Ook sterre is ontzettend op haar gemak bij je..tussendoor even spelen met aryen ..alles kan.. heerlijk ontspannen.
  Ik kijk uit na de nemborn van Mientje die nog in mijn buik zit..want ook dat zal wederom een feestje worden..zowel de foto’s als elkaar weer zien .
  Bedankt en tot heel snel en een voor aryen van sterre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *