Baby Fine Art Gezin Kids Uncategorized Zwanger

Bloesem mini sessie portfolio Djamaya

Laatst mocht Djamaya van net 1 mijn mini sessie settingen komen proberen.
We begonnen met de bloesem mini setting. DezE heb ik ter plekke voor het eerst opgebouwd. Omdat Djamaya te jong is voor de schommel is deze hier nu niet bij gedaan. Dit is pas te doen vanaf een jaar of 2/3. Als ze in de speeltuin ook op een normale schommel kunnen zitten.

Djamaya is al sinds baby zijnde een vast modelletje van me. Iets met haar mama waar ik het heel goed mee kan vinden en mijn liefde voor donker getinte kindjes. (Zo jammer dat ik een blondje heb als zoon haha.. nee hoor, ik hou ook van mijn zoon, maar getinte kindjes zijn vaak zoo knap!!)
Djamaya wilde de laatste paar keer eigenlijk al niet zo, ze heeft nogal een temperament hihi. Ik hou er van, alleen soms wat lastig. Maar mijn zoontje Aryen heeft haar zover gekregen dat het echt alleen maar spelen is wat ze hoeft te doen. Verder niet.
Kinderen tussen de 1 en 2 zijn by Far de moeilijkste kinderen om te fotograferen. Ze kunnen eindelijk lopen en willen dan zelden blijven zitten. Stoeltjes werken dan perfect. Omdat ze daar vaak wel even 1 of 2 seconde op willen zitten.

We hebben prachtige fotos kunnen maken voor het portfolio van de Bloesem mini sessies.

Wil jij ook een Bloesem Mini sessie doen op Zaterdag 28 maart? Er is nog maar 1 plekje vrij! Boek hem snel via HIER. Ook voor zwangeren en hun gezin. Of gewoon als gezin.

Deze setting is vrij makkelijk op te zetten en zal ook mogelijk zijn tijdens jouw ‘gewone’ baby of kinder sessie vanaf begin mei. Eerder nog niet helaas.

Dit jurkje is officieel voor 4 jaar (maar zoals je ziet past Djamaya van 1 hem ook, en kan hij ietsjes strakker gemaakt worden indien je kindje smaller is en hij is lang ivm kort) ik heb 4 jurkjes hiervan in de maten:
3/4 jaar (maar 1/2 jarige passen hem ook)
5/6 jaar
7/8 jaar
9/10 jaar

Ik heb 1 hoepel onderrok, waardoor hij mooi bol komt te staan. Deze paste Djamaya ook (aan eind van de sessies pas geprobeerd), bij deze sessie nog niet eronder, maar past alle leeftijden.
Hiermee komt het jurkje nog meer als Prinsessen jurkje.

Boek snel dat ene plekje voor de Bloesem mini!

Liefs Gertrude
Baby Love Newborn Art

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *