newborn

Newborn sessie Dania

Nadat wij in 2016 de Newborn tweeling broers mochten doen, was nu Dania aan de beurt. BIJ de vorige newborn van de tweeling was Diana ook al aanwezig, wat het nu leuk maakt voor Diana, omdat ze nu ook langzaam mee gaat maken klanten waarvan ze grote broers en zussen ook al had gedaan. Toen nog als assistent, nu als 2e shooter.

Kleine Dania ging al snel slapen. Wel hadden we nog wat foto’s van haar oogjes open? Maar dit is zelden tot nooit erg!

Tijdens een ‘gevorderde’ pose zoals ik het altijd noem. Vooral voor de baby’s hihi, werd ze even compleet wakker. Normaal kan deze pose dan gewoon ECHT niet. Maar ze bleef fantastisch stil zitten. Hierdoor is dit echt een prachtige unieke foto geworden.

Ook het parasolletje deed ze prachtig. Toen was ze alweer in slaap gevallen na wat hulp en lekker even drinken. Daarna wilde ze niet meer slapen. Alweer bij de ronde schommel hihi. Maar gelukkig geeft dit niet. En hebben we prachtige foto’s wakker en van het gezinnetje kunnen maken.

Wil jij ook een newborn sessie doen? Met een hele leuke korting? Klik dan snel HIER voor alle info!

Wil je geen actie, korting of foto’s missen van Baby Love Newborn Art? Meld je dan snel aan voor de Blog Update via HIER.

Liefs Gertrude (even klikken op foto om de rest te zien)

[ngg src=”galleries” ids=”99″ display=”basic_imagebrowser”]

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *