newborn

Newborn Sessie Lua

Een tijdje terug kwam Lua met haar mama en papa in de studio. OW wat was het vanaf moment 1 gezellig! Soms heb je dat gewoon met een klant of gewoon omdat het een leuke dag is.

Lua wilde vrij makkelijk in slaap vallen wat echt mega fijn is, maar tegelijk word een newborn baby dan ook een tikkende tijdbom voor me. Omdat je nooit weet wanneer ze wakker word en voor de rest van de sessie vaak ook gelijk voldoende geslapen heeft. Dit geeft altijd even een aanpassing op je voorbereiding. Want wanneer je er vanuit gaat dat je een tijdje bezig ben een baby in slaap te krijgen gaat het snel, en andersom. Gelukkig ben ik daar altijd op voorbereid en schakel ik snel om. Vooral hier had ik juist te te veel klaar gezet, om dan ter plekke te kunnen aanpassen.

Dat aanpassen kwam ook zeer snel, want papa vertelde dat hij gek van Skateboarden was. Dus al snel zei ik tegen hem zijn skateboard uit de auto te halen. Lua sliep nog als een roosje en liet het ook allemaal toe. Officieel zouden we 2 settingen doen bij haar pakket. Maar als je heel technisch kijkt zijn het er minimaal 3, maar binnen de achtergronden wel 6 geworden. 3 achtergrond veranderingen en binnen 1 achtergrond 3 totaal verschillende dingen. Ook op het hout hebben we nog even 2 verschillende dingen gedaan. Gewoon omdat het kon hihi. Zelfs toen ze eigenlijk wakker werd, was ze ongelooflijk rustig. Je zou dit een perfecte newborn kunnen noemen haha. Maar ik hou niet van die term, want elke newborn is perfect in mijn ogen. Lua had dr gdag gewoon en daarom ging het hardstikke goed.

Wil jij ook een newborn sessie doen? In September heb ik een actie voor iedereen die uitgerekend is in Oktober, newborn, December en Januari. Klik snel HIER.

Wil je niks missen van mijn acties zowel in Papendrecht als in Arkel? Meld je dan snel aan voor de blog updates. Dan krijg je ook automatisch de acties en kortingen! Klik HIER om je aan te melden.

Hieronder de foto’s van deze sessie.

Veel plezier en wie weet tot snel.

Liefs Gertrude (klik op foto om door te kunnen klikken)

[ngg src=”galleries” ids=”97″ display=”basic_slideshow”]

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *