acties Fine Art Kids

Schommel mini sessies Zondag 15 Sept.

Zondag 15 September ga ik prachtige schommel mini sessies doen. Het word 20 graden met een zonnetje. Prachtig weer hiervoor dus! 

Lokatie: Noordhoeksewiel in Papendrecht. Adres en parkeren zal je ontvangen dag voor de sessie.

Je kan hier jouw sessie boeken voor deze dag.

Wat zit er in je pakket voor €35,-
– 10 minuten maak ik foto’s van jouw dochter(s). (Jongens mag ook, maar de setting is gericht op meisjes). 
– Alle digitale foto’s onbewerkt in lage resolutie met 1 week
– 6 hoge resolutie digitale foto’s doe jij zelf kies binnen 2 weken na doorgeven van de keuze
– Harmonica fotoboekje 4-luik van 6 foto’s 10x10cm met lintje
– mijn kennis en ervaring
– complete setting
– mogelijkheid om de speciaal uitgezochte witte kanten jurkjes te gebruiken tegen betaling van €5,- (In de maten 1 jaar tot 6 jaar maximaal, er zijn 3 jurkjes, dus binnen deze leeftijden kan samen met zusjes op de foto in dit outfitje)
– Elk extra persoon op de foto is €5 extra. Wil je meer tijd en dus ook meer foto’s? Zorg dan even dat je voor 2 kinderen bijvoorbeeld 2x 1 persoon boek. en qua tijden uiteraard achter elkaar, De kinderen kunnen dan ook samen, maar ook apart op de foto. 

Je kan zelf je tijd uitkiezen. De opties worden elke dag bijgewerkt welke er nog vrij zijn. Vol = Vol. Er zijn maar 6 plekjes totaal! 

Het kan vanaf 1 jaar, alleen de kindjes van 1 kunnen mogelijk niet zitten op de hoge schommel. Zoals bij voorbeeld foto’s zie je dat kindje er van bij zit of samen met mama op de foto. 

Je betaald bij reserveren het complete bedrag. Het word prachtig weer en er is geen reden waarom het niet door kan gaan. 
Natuurlijk kan het gebeuren dat je kindje ineens ziek is, dan kan ik geen geld terug betalen, maar je kan dat bedrag in mindering op een andere sessie krijgen of je heb een andere mini sessie tegoed. Als het van mijn kant uit niet door kan gaan krijg je uiteraard je geld terug. 

Heb je vragen kan je me altijd whatsappen naar nummer 0644302058 

Voorbeeld foto’s van zowel setting als wat je mag verwachten van de bewerkte foto’s. (klik op foto om door te gaan naar andere foto’s)

[ngg src=”galleries” ids=”90″ display=”basic_slideshow”]

Hoe boek je jouw sessie?
Hieronder zie je het product de Schommel Mini sessie. Daar klik je dan op (eerst dit uitlezen uiteraard). Daarna kies je je tijdstip, of je op de hoogte van andere acties wil blijven en of we de foto’s voor mijn portfolio mogen gebruiken. Als laatste kies je ook nog hoeveel personen op de foto gaan. Dan doe je hem in je winkelmandje en ga je naar afrekenen (of neust tussen mijn andere producten nog even).

Als je wil kan ik je een betaal verzoekje sturen voor de betaling, maar je kan het ook zelf overboeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *