Smashes

Cake Smash Raphael

Stoere Raphael kwam laatst in onze huisstudio te Papendrecht voor zijn Cake smash sessie bij Diana (en Gertrude). Grote zus Isabella was ook mee. Zijn moeder had een Cake smash Uitgebreid geboekt en we zijn dus begonnen met Foto’s van de kleine man zonder taart. Dit is altijd mooi moment voor wat portret foto’s, maar ook gewoon foto’s. We gebruiken hier altijd wel de zelfde setting als voor het taartje.

Daarna mocht hij gaan spelen met het taartje. Dit deed hij echt fantastisch. Hij ging helemaal los. Hij at niets, maar speelde daar in tegen fantastisch ermee.

Als laatste mocht hij in badje. Mama wilde graag een melkbadje, welke ook prachtig is voor jongens! Alleen zelf besloot hij niet te willen. Mama heeft wel foto’s van hem in het badje, maar wij hebben besloten bij onze reeks voor jullie er niks bij te doen. Niet omdat ze niet goed genoeg zouden zijn, maar vooral omdat we de nadruk willen leggen op al die andere prachtige foto’s 😉

Setting:
Wit met groene eucalyptus takken op de grond
Kleding:
Alle outfits van mama zelf, op de Bretels en strikje na. Die is ons assortiment.

Wil jij ook een Cake smash sessie boeken? Kijk dan snel HIER.

Veel plezier met kijken.

[ngg src=”galleries” ids=”86″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]

Liefs Gertrude

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *