acties Baby Fine Art Gezin Kids

Fine Art mini sessie dagen September

Zaterdag 14 September (Donkere achtergrond) en Zaterdag 21 September zijn er weer Fine art mini sessie dagen! Wil jij graag een plekje, wees dan snel! Want vol = vol!

Het gaat deze keer ietsjes anders dan vorige keer. Deze keer koop je je complete pakket vooraf. Dit omdat ik verschillende niet opdagers gehad heb.
Ik snap uiteraard dat je nu denkt, ja maar, als mijn kindje het niet doet of als mn kindje precies ziek is? Dan is er altijd mogelijk om de sessie een ander moment (volgende mini sessie dagen) over te doen. Overigens is het aan mij of de sessie gelukt is of niet, en je de optie tot terug komen te geven of niet.

Deze dagen kan je op mijn donkere achtergrond kiezen voor: Baby (alle mijlpalen van de baby), kindje(s), mommy and me, stelletjes. Alles is mogelijk. Deze achtergrond is groot en kan ik alle soorten sessies doen.

Wil je met speciale bewerking van een dier wat toegevoegd word op een mooie manier, Dan kan dat tegen betaling! Dieren waar je uit kan kiezen zijn: Leeuw, Leeuwin, Welp, Zwaan, Kolibrie, Sneeuwuil (prachtig met een Harry Potter costuum!!), Kerkuil, Draakje, Toekan (leuk met een piraten outfit), Papagaai (ook prachtig met een piraten outfit), flamingo en Engelen vleugeltjes.

Hoe gaat het in zijn werking? 

Je besteld jouw voorkeur tijd en datum. Je betaald je pakket vooraf. Maar je heb dan gegarandeerd een plekje. De opties van tijden die je vind hier voor bestellen, zijn up to date. Dat betekend dat ik ze goed bij houd. Natuurlijk kan het zijn dat 2 de zelfde bestellingen net tegelijk binnen komen, maar dan zal ik jou berichten voor een overige optie qua tijd. 

Wat zit er in je pakket? 

  • 10 minuten fotogafeer ik jouw kindje (indien groene achtergrond: meerdere kindjes en je wil zowel van samen als apart, dien je aparte bestellingen te plaatsen, dit kan dan niet in 10 minuten. Ditzelfde geld voor gezin en als je aparte combinaties wil) of jou, of jouw gezin (alleen groene achtergrond). Dit kies je ook bij bestellen, maar als je toch anders wil, is dit mogelijk indien je tijdig aan geeft. 
  • Alle digitale foto’s in lage resolutie (onbewerkt) via westransfer.com binnen 7 dagen. 
  • 5 hoge resolutie digitale foto’s die licht bewerkt zijn binnen 3 weken na doorgeven van jouw keuze. 
  • Gebruik van kratjes oid voor de sessie
  • 12 jaar van mijn ervaring en kennis

Er is mogelijkheid om een outfitje van ons gebruiken. dit is €5 per outfitje (ivm waskosten ed). Als je hieruit wil kiezen, zorg dan dat je tijdig aanwezig bent om te kunnen kijken wat we hebben.

Is jouw baby nog maar onder de maand oud? Dan is het zeker ook mogelijk om deze sessie te doen, MAAR let wel op, als je baby huilt of slaapt, of juist wakker is, dan werken we hier gewoon mee. Outfitje van ons kan je baby ook aan indien gewenst, ook tegen betaling van €5,- We shooten ook dan maar 10 minuten, en dat is HEEEL erg kort voor een newborn, maar zeker goed te doen als je voor natuurlijke/ niet geposeerde foto’s gaat. Maar ik heb ook een actie in September voor een newborn sessie voor maar €75,- klik HIER voor meer informatie.

Wil je een betaalverzoekje krijgen ipv zelf overboeken? Stuur mij dan even een Whatsappje op nummer 0644302058 met je bestelnummer, dan zal ik je een betaal verzoekje sturen. 

Hieronder vind je het product om jouw mini sessie te bestellen. Hier vind je ook meer voorbeeld foto’s. (Onderaan de bewerkingen met de dieren).

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *