Uncategorized

Mini sessies Melkbadje extra datum!

Lieve vrienden en volgers,

Na lang zoeken en voorbereiden is het weer zo ver! Mini sessie dagen voor de Melkbadjes!

Style/setting:
Witte ondergrond, clean, bladgroen en bloemen in rustige tinten (keuze uit naturel, oud roze, oud paars, vaal groen, vaal blauw/grijs).

[ngg src=”galleries” ids=”81″ display=”basic_thumbnail”]

Voor welke leeftijd?
deze badjes zijn voor baby’s vanaf 6 weekjes tot en met 3/4 jaar. Is jouw kindje ouder dan 4 vraag dan even naar de mogelijkheden. (Voorbeeld foto’s van mijn zoontje is hij 3 jaar oud)

Extra dag: Zaterdag 12 oktober in de ochtend of begin middag

Investering: €30,-
Inclusief:

  • 10 minuten shooten we jouw baby in een vers gemaakt badje.
  • alle digitale foto’s in lage resolutie via wetransfer.com
  • 5 hoge resolutie digitale foto’s via wetransfer.com
  • er dient €5 aanbetaling voldaan te worden voor de bevestiging.
  • harmonica boekje van 10×10 cm met 6 foto’s

De melk zal koffie melk zijn. Dit is niet schadelijk voor baby of voor hun huidje en is sterk verdunt, waardoor het totaal niet schadelijk is.

Je baby zal liggen of zitten in mijn grijze ronde bowl. Mijn zoontje van 3 jaar past hier nog met gemak in. Er zullen een stuk of 5 bloemen in de melk liggen en er zal om de bowl heen een soort bloemstuk gemaakt worden. Ook zullen er haarbandjes, doeken voor over de privé delen van het kindje komen, en bloemen haar kransen beschikbaar zijn.

We raden je aan 15 minuten voor jouw besproken tijd aanwezig te zijn. Dit omdat je je baby nog moet uitkleden en uiteraard ook nog weer moet afdrogen en aankleden. Ook is iets om af te drogen makkelijk. Er is geen mogelijkheid om je kindje af te spoelen, maar je kindje zal niet echt vies of vet oid worden van het badje. Ook is een omslagdoek of badjasje oid handig. Is jouw kindje heel erg eenkennig in nieuwe omgevingen, zorg dan zeker dat je ruim op tijd ben, en je zelf geen verdere verplichtingen heb deze dag. Ik zal ruim voor de sessie de opties voor kleuren/setting sturen naar je, zodat ik op tijd weet welke kleur je wil.

Er is maar beperkt plek, dus reserveer tijdig, want vol = vol!

Reserveren kan hieronder. Alvorens te reserveren lees de https://babylovenewbornart.nl/algemene-voorwaarden/Algemene Voorwaarden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *