acties Baby Fine Art Kids

Mini sessie met Kittens

Hou jij van kittens of is je baby of kindje helemaal gek op kittens of alle diertjes?

Dan heb ik voor jullie iets super gaafs!

Een eenmalige kans om jouw baby, of jouw kind(je) op de foto samen met 1 tot maximaal 3 kittens!

Let op: er zijn maar 8 plekjes totaal!

Zaterdag 22 Juni tussen 11:00 uur en 13:00 uur  is deze mini sessie gepland kan worden. De foto’s worden gemaakt op mijn donkere houten vloer. Het zijn 2 lapjes dames en 1 zwarte heer van 5 weekjes oud.

Wat is jou investering en wat krijg je hiervoor?

De mini sessie is €35,- en hierbij ontvang je:
⁃ We maken 10 minuutjes foto’s van jouw kindje met 1 of meerdere kittens. De veiligheid van de kittens gaan altijd voor, maar we weten zeer goed met kittens om te gaan en zijn dan ook zeker van dat dit helemaal goed komt.
⁃ Je ontvangt alle digitale foto’s in lage resolutie via wetransfer.com
⁃ Je ontvangt 5 hoge resolutie digitale foto’s
– €5 aanbetaling dient voldaan te worden als bevestiging voor de reservering

We raden wel aan om je kindje alleen aan te melden als ze niet bang zijn voor diertjes of kittens. Ze hoeven niet compleet te vertrouwen te zijn met dieren, er zijn meerdere mensen en jij als ouder bij om direct in te grijpen. Baby’s staan bekend om staart trekkers bijvoorbeeld, maar dit is geen probleem. De pleegmoeder (assistent Diana) wil dat de kittens ook wennen aan kinderhandjes. Alle kittens zijn al vergeven, dus je hoeft niet bang te zijn dat jouw kindje het kitten wil houden, dit zal helaas niet gaan.

Hierbij voorbeelden van de reeds gedane kitten en baby sessie. De kittens waren toen 4 weken.

[ngg src=”galleries” ids=”80″ display=”basic_thumbnail”]

Omdat deze dag het zeer pittig is voor de kittens, shooten we strak achter elkaar. Zorg dat je ruim op tijd aanwezig ben, ben je te laat vervalt je plekje. We shooten echt maar 2 uur met de kittens totaal. Heb je een kindje die heel eenkennig is in begin. Zorg dan dat jullie nog eerder aanwezig zijn zodat jouw kindje kan wennen aan de aantal mensen enzo.

Wil je je aanmelden voor deze sessie?

Reserveer dan snel via hieronder. Nogmaals, dit is een zeer unieke kans om op de foto te gaan met 1 of meerdere kittens. Ps: ook als volwassene mag je op de foto met een kitten 😉.

Er kan maar 1 kindje tegelijk op de foto, dus heb je meerdere kindjes, dien je meerdere reserveringen te plaatsen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *