acties Baby

Baby mini sessie dagen Juni

Lieve volgers en vaste klanten van Baby Love Newborn Art,

Ik heb weer data geprikt voor nieuwe baby mini sessie dagen.

Deze keer gaan we het iets anders doen. Achter de schermen zijn de afgelopen maanden al veel dingen veranderd en dat ga ik nu langzaam ook naar de buitenwereld brengen.

Vele weten dat ik haarbandjes en outfitjes voor newborns maak, maar wist je ook dat dit ook voor baby’s tot 12 maanden zo is?
Deze mini sessie dagen zal de eerste keer zijn dat je een mini sessie kan boeken compleet met passende outfit met haarbandjes en of mutsjes. Dit zijn kleine voorproefjes van wat een sessie bij mij is, maar ook een perfecte kans om voor niet te veel geld toch een paar mooie foto’s te hebben. 

Je boekt dus een mini sessie All In. 

Omdat ik per maat maar 1 outfitje zal hebben, en per kindje per dag maar 1 outfitje kan gebruiken, zal er zeer exclusief plek zijn. Per dag betekend dat 4 plekjes maximaal.

Het outfitje zal een gebreid boxpakje licht bruin met mogelijk indien gewenst beren mutsje. Voor jongens en voor meisjes. 

De setting gaan we doen op mijn wel bekende houten achtergrond met wat atribuutjes helemaal passend bij een neutrale, maar mooie style. Voor zowel de personen die van basic houden als voor de personen die van compleet gestylt houden is er wat!

Hieronder de settingen die we gaan gebruiken deze dag.
Let op voor de verschillende leeftijden. 0-3 maanden is op Rug alleen, 3-6 maanden is buik en rug (mits je op grond goed op buik kunnen liggen met hoofd goed omhoog houdend.) en 6-9 en 9-12 maanden kan buik en indien ze kunnen zitten ook zit. Ze hoeven niet heel stevig te kunnen zitten op zich, omdat we een mand gebruiken waar ze zich aan kunnen vasthouden. Per foto staat voor welke soorten ze geschikt zijn. Indien de tijd toe laat zullen we alles doen wat binnen jouw soort sessie past.

Investering:
De baby mini sessie is €25,- voor de door de weekse dag en €30 voor hemelvaartdag  en zaterdag.
in dit pakket zit:
– 15 minuten waarin ook verkleden in het rompertje zit, dat ik vrij houd voor je om te shooten.
– de setting die voor deze sessie is
– gebruik outfitje, keuze uit aantal passende unieke haarbandjes en of een beren mutsje en slaapmutsje passend bij de setting en outfit.
– indien de tijd het toe laat, naakt met een passend kleedje erbij ook mogelijk
– alle digitale foto’s onbewerkt in lage resolutie via wetransfer
– 5 hoge resolutie digitale foto’s, met basis bewerking. Voor de bewerkingsoorten raad ik aan even HIER te kijken. 

 

Hieronder kan je direct reserveren voor een plekje.
Lees de Algemene voorwaarden alsvorens te reserveren.

In maanden aub

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *