acties newborn

Newborn Mini Sessie dagen Exclusief

Newborn mini sessie dag €40,- 

 
Inclusief: 
– 45 minuten houd ik vrij voor jou en je baby. 
– voor baby’s van 1 tot 4 weken (ten tijde van de sessie)
– we fotograferen in 1 setting ingebakerd en indien de baby het toelaat in zelfde setting met outfitje. Als je baby niet wil gaan slapen zullen we gewoon fotograferen. Slapend dus NIET gegarandeerd! 
– alle digitale foto’s in lage resolutie onbewerkt (zonder logos)
– 2 hoge resolutie digitale foto’s die we perfectioneren tot een waar kunstwerkje (bijbestellen mogelijk)
 
Wat kan je verwachten op deze dag? 
Het is een dag dat we alleen maar mini newborn sessies doen. Om de prijs lekker laag te houden, staat iedereen vlak achter elkaar gepland. Je zal mogelijk dus niet alleen aanwezig zijn in de huisstudio. 
 
We raden aan dat je 15 minuten voor jouw afgesproken tijd aanwezig ben. Zorg dat je baby dan net gevoed is, lekker makkelijke kleertjes aan heeft voor het uitkleden. 
 
We shooten eerst ingebakerd (met luier) een aantal foto’s. Ik probeer met alle trucjes die ik heb jouw baby in slaap te krijgen, maar er zijn baby’s die gewoon echt erbij willen zijn, dus dan schieten we gewoon door. (Tenzij je baby huilt natuurlijk). 
Daarna indien de tijd het toe laat kan je een outfitje kiezen waar we jouw baby in fotograferen, maar dit is geen garantie, omdat het een mini sessie is. 
 
Grote broers of zussen kunnen eventueel even bij, maar ik moet wel zeggen dat dit vaak veel tijd kost, dus de keuze is aan jezelf wat je graag wil. 
 
Ik ben in bezit van veel haarbandjes en mutsjes die gebruikt kunnen worden.
 
Ik houd me streng aan de tijd en je heb 45 minuten vanaf punt dat de baby ingebakerd word totdat je weer kan aankleden. De betalingsverzoekjes worden allemaal al de avond van te voren gestuurd en de betalingen worden voor begin van de sessie betaald via de link. 
 
Er zal een aanbetaling zijn van €10 die je bij reserveren betaal via betaalverzoekje. 
 
De volgende data heb ik deze sessies momenteel: 
 
Zaterdag 23 maart tussen 09:30 en 12:00 uur (+€10)
Woensdag 10 april tussen 13:00 en 17:00 uur
 
We proberen elke maand een newborn mini actie te houden, maar als het te druk is, kan het zijn dat er langer tussen zit. 
 
Ben je nog niet bevallen en wil je je opgeven voor deze mini sessie dagen? Meld je dan aan voor onze Whatsapp Nieuwsbrief. Zodra er nieuwe data bekend zijn zal je dan berichtje krijgen. Klik HIER om je daarvoor aan te melden. 
 
Hieronder vind je reserveer formulier en daaronder de setting en voorbeeld foto’s. 

[ngg src=”galleries” ids=”49″ display=”basic_thumbnail”]

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *