Fine Art Gezin Kids

Fine Art portret Sharon en Diana

Sharon met mama Diana mochten pas geleden langs komen in de huisstudio te Papendrecht voor een Fine Art sessie. Zoals je ziet dus niet alleen voor jonge moeders met kleine kinderen.
 
Sharon is de grootste vriendin van mijn zoontje en wilde dan zeker ook met hem op de foto gelijk. Natuurlijk mocht dat even. Mama Diana is mijn tweede fotografe in opleiding en wilde wat oefenen. Uiteraard zelf ook met dochter op de foto en zelf wilde ze ook wel even model staan. 
 
Wil jij als Tiener of jong volwassene ook mooie foto’s van jezelf? Dan kan je je aanmelden voor de Fine Art mini sessie dagen. Deze zijn ook voor oudere kinderen en volwassenen. Klik HIER voor alle info daarover. 
 
Liefs Gertrude en Diana

[ngg src=”galleries” ids=”30″ display=”basic_thumbnail”]

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *