Fine Art Gezin Kids

Fine Art Gezin sessie Gertrude

Pas geleden waren wij Sinds lange tijd zelf eindelijk weer eens aan de beurt voor wat foto’s. Tweede fotografe in opleiding Diana had nog een model nodig. Dus wilde Gerhard, Aryen en ik wil even op de foto. Helemaal matchende kleding gezocht. Uiteraard wilde Aryen weer niet met ons samen op de foto. Dit was veel werk om hem op de foto te krijgen. Hij is zo’n ongelooflijke clown! 
 
Gelukkig houd hij heel erg van stoeltjes en krukjes. En hebben wij prachtige stoeltjes en krukjes. Er komen binnenkort nog meer stoeltjes en krukjes bij voor de sessies. Zodat we naast strak/modern ook wat landelijke foto’s kunnen maken met houten stoel/kruk. Voor kinderen is het heel belangrijk om lekker te kunnen zitten of soms zelfs een beetje staan, zoals mijn zoontje graag demonstreert hihi. 
Je ziet op de foto’s van Aryen alleen wel dat jij echt een clown is! 
En heb je die wimpers gezien? Om verliefd op te worden! 
 
De achtergronden die hier gebruikt zijn: 
Zand/beige en Zwart/donkergrijs
 
Ps: het complete outfitje van Aryen is bij jouw sessie te boeken voor jouw kindje als outfit, let wel op, geef dit tijdig (minimaal 4 dagen van te voren) aan. Dit outfitje is maat 92/98. 
 
Gelukkig is het wel goed gekomen en hebben we hele leuke foto’s van Aryen, maar ook ons gezinnetje. Geschoten door Diana, mijn tweede fotografe in opleiding. 
 
Wil jij ook mooie fine art foto’s van jezelf met jouw baby of van jou kinderen, gezin, zwangere of jezelf? Check dan snel HiER voor alle info over mijn mini sessie dagen op voor een privé sessie, klik HIER
 
Liefs Gertrude en Diana. 

[ngg src=”galleries” ids=”31″ display=”basic_thumbnail”]

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *