Kids

Fine art sessie Faye

Faye van 6 jaar mocht pas geleden langs komen voor een Fine Art Kids sessie. Kleine broer Manu was er ook bij en gezien hij vriendjes is met mijn zoontje Aryen was het een drukte van jewelste. We besloten ter plekke maar voor de verandering eens alle foto’s te laten zien die gemiddeld genomen worden tijdens een sessie en wat voor stelletje ongeregeld het gemiddeld kan zijn tijdens een (kids) sessie. Normaal loopt mijn zoontje niet ‘los’, maar we dachten dat Manu en Aryen wel zouden gaan spelen haha. 

Faye wilde vooraf heel graag op de foto, maar had, zoals wel vaker gebeurd toen ze eenmaal moest toch wat minder zin en motivatie. Gelukkig hebben we deze wel terug gekregen, en af en toe even gek laten doen om haar geïnteresseerd te krijgen en houden. Dit zijn tricks die we vaak even uitvoeren. Kinderen tussen de 4 en 6 hebben dat soms wel eens nodig, en als je de fotografe ook nog eens kent, is dat natuurlijk helemaal lastig om dat goed alles te volgen. 

Al met al heeft Faye het super gedaan! 

Wil je op de hoogte gesteld worden van de volgende Fine Art mini sessiedag? Klik dan HIER

Liefs Gertrude 

 

[ngg src=”galleries” ids=”25″ display=”basic_thumbnail”]

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *