newborn

Newborn sessie Cas en Lotte

Cas en Lotte waren pas in onze huisstudio te Papendrecht. Deze 2 knapperts waren met 32 weken geboren en dus prematuurtjes. Tegen de tijd dat zij voor hun newborn sessie kwamen waren ze al hun uitgerekende datum inmiddels voorbij. 
We hadden besloten om ieder een baby op ons te nemen, Diana en ik. Om zo meer foto’s te kunnen maken en voor Diana om weer te kunnen oefenen. Natuurlijk begonnen we met een aantal foto’s samen op de foto, maar ook apart van ieder foto’s gemaakt. 
Moeders vertelde ons dat Cas de makkelijkste was en Lotte graag bij je is, maar niet van gepluk enzo houd. Zoals gewoonlijk bleek het precies andersom. Dit gebeurd heel vaak. 
Deze sessie was gepland als portfolio sessie. Dit betekend dat we deze baby’s uitgenodigd hadden. Dit was vooral omdat ik gek op tweelingen ben, maar ook zodat Diana kon oefenen. Maar ook om nieuwe haarbandjes, outfitjes en settingen te fotograferen. 
Ik, Gertrude, had speciaal voor deze sessie 2 passende outfitjes gemaakt. Natuurlijk kon je erop wachten.. ze werden onder geplast nog voor we ze samen konden gebruiken. Eerst Lotte nog voor we haar konden fotograferen, en daarna Cas. Hij besloot nummer 2 te doen. Gelukkig vond hij het niet zo erg en hebben we nog paar foto’s van hem in outfitje kunnen maken. Het prachtige groene outfitje met capuchon. 
Voor Lotte had ik nog een grijs outfitje met haarbandje en een zalm roze bunny outfitje. 
Voor samen hadden we vooral ingebakerde foto’s.  
Al met al zeer mooie foto’s kunnen maken! 
 
Wil jij ook een newborn sessie plannen? Check dan snel hier voor alle info. 
En vergeet niet aan te melden voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van actiele acties. 
 
Liefs Gertrude en Diana. 

[ngg src=”galleries” ids=”15″ display=”basic_thumbnail”]

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *